frits

-Frits Bosch- Timmermans moet toontje lager zingen. Hij heeft actief demografische verandering bedreven: racisme

Opiniejul 03, 15:30
Tijdens de beraadslagingen in de Tweede Kamer heeft Frans Timmermans, PvdA, bewindslieden van de PVV racisten genoemd vanwege hun uitspraken in het verleden. Het was een rondje “jij bent een racist en ik niet” en “ik deug en jij niet.” Het valt wel mee met het deugen van Timmermans. Hij vermijdt wijselijk de uitspraken die hijzelf in het verleden als EC Immigratie commissaris heeft gepleegd. Is hijzelf een racist?
Het is zelfs erger dan dat: Frans Timmermans heeft niet alleen in woorden ‘demografische verandering’ bezongen, maar hij heeft het ook actief bewerkstelligd door de Europese grenzen wagenwijd daartoe opengezet. Het verbaast me zeer dat Geert Wilders hier niet op wijst. De ellende waar we nu mee zitten is het resultaat van Timmermans’ beleid. Toenmalig Eurocommissaris Frans Timmermans ziet massa-immigratie anders dan als empathie en compassie voor behoeftigen. Deze EU commissaris zei hij tijdens een generale bijeenkomst van de EC in 2018: “Voor landen (in de EU) die hun eigen identiteit willen behouden als land of als volk is geen enkele toekomst.” En voor een bijeenkomst van het EU Fundamental Rights Colloquium in 2016: “Monoculturele staten moeten worden weggevaagd en de multi-diversiteit moet in ieder land afzonderlijk bespoedigd worden. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging en immigranten. Men dient ertoe aangespoord te worden ook de verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan.” In zijn beste Engels: “to fight it is like trying to unscramble scrambled eggs. It makes a mess. Let’s enhance diversity.” Wijlen Wolgang Schäuble (1942-2023) was een goede vriend van Timmermans. Schäuble wilde de WW2 schande uitwissen door demografische vermenging. De ban van het asielmoralisme is doorbroken en zelfs Timmermans kiest in 2024 noodgedwongen eieren voor zijn geld: ‘Als je iedereen toelaat, dan blaas je de verzorgingsstaat op”. Hij wil nu de Staatscommissie Demografische Ontwikkelingen volgen. Draaikont? Timmermans lijkt geen massa immigratie te wensen uit medemenselijkheid maar vanwege diversiteit. Wit dient te verdwijnen en ieder dient een kleurtje te krijgen. Dat is racisme.
In 1993 schreef socioloog prof. J.A.A. van Doorn (1925-2008): “Bedenk bevolkingspolitiek primair vanuit de behoeften en belangen van de Nederlandse samenleving, waar enigszins mogelijk aangevuld met royale humanitaire initiatieven’. De regering gaat dit 31 jaar daarna doen. We wensen minister Marjolein Faber alle succes toe om deze zware taak te volbrengen. De uitspraken van toenmalig Eurocommissaris Frans Timmermans wijzen helaas op racisme van zijn kant. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Laat hij een toontje lager zingen.
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”. Zijn meest recente boek is Kafkaistan
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten