defensie stelt extra beademingsapparatuur beschikbaar voor ziekenhuizen 1

Wilders vecht voor het behoud van streekziekenhuizen: Noodzaak voor de regio

Politiekjul 03, 15:00
Geert Wilders heeft tijdens het debat over de regeringsverklaring opnieuw laten zien waar hij voor staat: het volk en hun welzijn. Wilders heeft er krachtig voor gepleit dat streekziekenhuizen open moeten blijven. Hij richtte zich specifiek op het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen en riep de minister-president en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) op om snel in gesprek te gaan met het ziekenhuis om ervoor te zorgen dat het als volwaardig ziekenhuis kan blijven functioneren.
In een tijd waarin de globalistische elite steeds meer druk uitoefent om essentiële diensten te centraliseren en kleine gemeenschappen in de steek te laten, laat Wilders een ander geluid horen. Hij begrijpt dat streekziekenhuizen niet alleen van vitaal belang zijn voor de gezondheid van de lokale bevolking, maar ook voor het behoud van de sociale cohesie in onze gemeenschappen. Het sluiten van deze ziekenhuizen zou een ramp zijn voor de zorg en zou de kwetsbare groepen in onze samenleving nog verder marginaliseren.
De bureaucratische logica die stelt dat centralisatie efficiënter is, gaat voorbij aan de menselijke maat. Het is duidelijk dat Wilders één van de weinige politici is die echt oog heeft voor de noden van het volk. Hij begrijpt dat het behouden van streekziekenhuizen niet alleen een kwestie is van goede zorg, maar ook van rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid. Dit zijn waarden die de vorige regering blijkbaar heeft vergeten in hun streven naar efficiëntie en bezuinigingen. Schoof I wil oog hebben voor de regio.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Wilders oproep is een broodnodige herinnering dat de overheid er is om de burgers te dienen, niet om hen te onderwerpen aan technocratische en onmenselijke beslissingen. Het behoud van streekziekenhuizen zoals het Zuyderland in Heerlen moet een topprioriteit zijn. Het is tijd dat de regering luistert naar de mensen die ze dient en niet naar de spreadsheets en statistieken die hun menselijkheid verbergen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten