Filmpje! Schandalig Nieuwsuur zet Elon Musk weg als moordenaar van Oekraïense kinderen

Mediasep 09 2023, 10:30
Het is echt te ranzig voor woorden, maar het totaal doorgedraaide Nieuwsuur heeft Elon Musk weggezet als een moordenaar van Oekraïense kinderen. Nee, dat is geen grap. En nee, het is ook niet overdreven. Het is létterlijk wat Nieuwsuur stelt.
Als je wilt weten hoe ranzig, hoe gestoord, en hoe banaal de NPO tegenwoordig is hoef je alleen maar even te kijken naar deze wanstaltige video van Nieuwsuur. Dat programma had gisteravond een item waarin Elon Musk er letterlijk van beschuldigd wordt dat hij de dood van Oekraïense kinderen op zijn geweten heeft. Ja, zo ranzig spelen ze het spel tegenwoordig.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Wat er aan de hand is? Die knettergekke Oekraïeners wilden in één klap de hele Russische vloot bij de Zwarte Zee kapotschieten. Ze dachten dat ze daarmee heel wat schade konden toebrengen aan de Russische oorlogsmachine. Wat klopte. Alleen was het probleem dat Oekraïne dit niet kon doen zonder satellietverbinden van Starlink - van het bedrijf SpaceX van Elon Musk.
Dus vroeg Kiev dringend aan Musk om satellieten in de buurt van de Krim aan te zetten. Zij konden dan met elkaar communiceren en die hele vloot slopen.
Maar er waren twee problemen. Het eerste probleem was dat Musks bedrijf een privébedrijf is dat gebruikt mag worden bij defensieve issues, maar dat letterlijk een verbod heeft om offensieve acties te ondersteunen. Dat staat gewoon in de Terms of Service. Zoals Musk het verwoordt: "Ze vroegen iets dat letterlijk verboden is."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met al die oorlogshitsers die mensen die op vrede aandringen wegzetten als verraders. Nee, de enige verraders zijn de mensen die bewust Néderlandse levens op het spel zetten in een oorlog die de onze niet is. Denk jij daar net zo over? Steun DDS dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan voor vrede!
Daar komt ook nog eens bij dat Musk contacten heeft met de Russen en weet dat, als die vloot vernietigd wordt, Moskou vrijwel zeker massavernietingswapens inzet. Het zou Rusland immers veel te veel verzwakken... en de aanval zou ook nog eens een actie zijn van Oekraïne mét overduidelijke Westerse steun. Het zou dus gewoon voor de Derde Wereldoorlog zorgen - en dat zou mogelijk nog een nucleaire oorlog zijn ook.
Wat Nieuwsuur gisteren dus deed is werkelijk misdadig. Musk wordt bewust weggezet als een soort van moordenaar - terwijl het tegendeel juist waar is. Ongelooflijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten