extreemrechts eu

Hilarisch! Media huilen tranen met tuiten: "Radicaal-rechts heeft gewonnen!"

Mediajun 10, 10:25
De media zijn vandaag helemaal van slag. Ze berichten stuk voor stuk dat "extreemrechts"/"radicaal-rechts" namelijk een heel goed resultaat heeft neergezet bij de Europese Parlementsverkiezingen 2024 die vrijwel overal gisteren plaatsvonden. Ze vinden dat zó erg, dat ze niet spreken over "patriotten" of "populisten," zoals ze in het verleden deden, maar echt over "extreemrechts" en "radicaal-rechts." Nazi's dus.
Als je het in Nederland over "extreemrechts" of "radicaal-rechts" hebt bedoel je neonazi's. Extreemrechtse partijen en individuen geloven dat het democratische systeem omver geworpen moet worden, alle buitenlanders met dwang eruit gegooid moeten worden, het land gemilitariseerd moet worden, en ga zo maar door. Het is een ideologie die totalitair tot en met is, en die onze hele manier van leven over hoop wil gooien.
Er is geen enkele serieuze partij in Europa die zulke beleid steunt... Ga ze maar na. Ja, er zijn immigratiekritische partijen, maar geen van die partijen wil het 'eigen volk puur' maken of iets dergelijks, en nee, ze willen de democratie ook niet overhoop schoppen. Sterker nog, ze willen vaak méér democratie, niet midner.
Toch worden de partijen die gisteren electoraal succes hebben geboekt zo genoemd door de media.
"Radicaal-rechts groeit," kopt Hart van Nederland bijvoorbeeld. Vervolgens heeft Hart van Nederland - zogenaamd een programma dat er is voor de gewone Nederlander - het over "rechts-radicalen." Daarbij noemt HvN nadrukkelijk de PVV ook.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Nu.nl - de grootste nieuwswebsite van Nederland momenteel, wat echt een schande is voor ons volk en alles zegt over de luiheid van onze burgers - gebruikt de term "radicaal-rechts" ook. Dat doet de website niet alleen in de titel, maar ook in het artikel zelf. Steeds weer. Elke keer dat er verwezen wordt naar de partijen die goed gepresteerd hebben valt de term "radicaal-rechts." Het doel is natuurlijk dat, door die term steeds weer te gebruiken, de lezer die term overneemt en dus denkt dat de partijen in kwestie daadwerkelijk "radicaal-rechts" zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten