michaelvdgalien a realistic image of a large group of all kin 53ea65c1 db82 4dd6 8d39 44e3cca6c0be 0

Trouw-moslima Emine Ugur doet AANGIFTE tegen Bart Schut en Wierd Duk: 'Jodenhater, ik?!'

Mediajul 09, 12:09
Trouw-columnist Emine Ugur is boos. Heel boos. Bart Schut (die erg fanatiek pro-Israël is) en Wierd Duk hebben namelijk dingen gezegd op X waar ze niet blij mee is. Beter gezegd, ze hebben haar uitgemaakt voor "antisemiet." Ugur laat weten dat dit niet de eerste keer is, maar dat ze er nu wel klaar mee is: "Deze keer wordt het aangifte!"
X is altijd een vermakelijke plek om te zien welke groepen zich achtergesteld en slecht behandeld voelen. Er zijn altijd hoofddoek-allochtonen die beweren dat ze racistisch bejegend worden, Sylvana Simons-types die roepen dat het allemaal zo niet kan, en tegenwoordig is er ook een groepje vrienden actief die bij alles "antisemitisme!" roepen. Racisme. Islamofobie. Jodenhaat. Ze strijden allemaal met elkaar om de titel "grootste slachtoffer van allemaal." Oh, en dan zijn er de Woke-LHBTIQ'ers ook nog!
Hoe dan ook, nu is er een nieuwe confrontatie geweest. Ene Jan Tervoort schreef namelijk een tweet waarin hij zei dat "extreemrechtse agitoren Wierd Duk en Kleis Jager" volgens hem "geen idee hebben hoeveel hun angst en haat" jegens moslims "lijkt op die van extreerechts voor [het] 'judeo-bolsjevisme' een eeuw geleden." Dat "judeo-bolsjevisme" werd toentertijd gebruikt als term omdat er veel mensen van Joodse afkomst betrokken waren of zouden zij bij de communistische/marxistische beweging. Volgens Tervoort roepen mensen als Duk en Klager nu vergelijkbare dingen over Moslims.
Dat ging dan specifiek over de term islamogauchisme.

Wierd: Hoe zullen we het noemen? Debiel-links? Fasci-links? Kleis: Mwah, ik voel het niet zo. En dan gaat die Stella daar straks weer shirtjes van verkopen. Joost N. 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘺𝘱𝘦𝘯… Kleis: Het moet wel die moslims de schuld geven Joost N 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘺𝘱𝘦𝘯……

Image
Image
1.2K
Reply
Ugur retweette de opmerking van Tervoort daarop waarin hij stelt die term "islamogauchisme" vergelijkbaar is met "judeo-bolsjewisme.' Daarop kwam er een reactie. Van Wierd Duk. Die zei het heel opvallend te vinden dat Ugur die Tervoort retweette. "Je weet wie je hier retweet," vroeg Duk aan Ugur, "of vind je het geen probleem de grootste antisemiet van Nederland te citeren?"
Daarbij noemde Duk ook nog even Bart Schut en Esther Voet. Voet is Joods en heeft altijd gewerkt voor Joodse bladen. Schut is haar BFF (netjes gezegd), schrijft ook vaak voor die bladen, en is radicaal pro-Israël. Net als Voet.
Schut kwam er daarop direct aanrennen. "Emine heeft blijkbaar geen enkel probleem met neonazi's en Holocaustontkenners," aldus Schut. "Logisch, ze vist in hetzelfde bruine water. En maar ontkennen dat ze een antisemiet is."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Met andere woorden, Emine Ugur en Jan Tervoort beschuldigden Wierd Duk en Kleis Jager van haat jegens Moslims. Daarbij maakten ze een vergelijking met de vervolging van Joden rond de Tweede Wereldoorlog.
Vervolgens reageerden Duk en Schut (die er niets mee te maken had) op hun beurt fel met een beschuldiging aan het adres van Ugur en Tervoort dat zij vuile Jodenhaters zijn. De ene is een vuile racistische Islamofoob! En de andere is een vieze vuile antisemiet!
De conclusie van dit verhaal? De ene gaat aangifte doen tegen de andere, omdat de andere haar volgens haar heel erg beledigt.
LOL. Hilarischer dan dit wordt het echt niet. Ik wacht nu op de tegenaangifte van Duk en Jager tegen Ugur, en misschien ook een aangifte van Schut gewoon omdat het kan. Blijkbaar is dat namelijk hoe we tegenwoordig rollen. De ene is nog een groter slachtoffer van 'haat' dan de andere.

Poll

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten