shutterstock 2331859655

Wegpesten van Joodse Erasmus-student wekt weerzin op: "Iets Hitler Jugend achtigs borrelt naar boven"

Politiekjun 02, 17:00
Schokkende beelden gingen gisteren rond op social media waarop een Joodse student werd verjaagd en weggepest door pro-Hamas tuig, vergezeld door een aantal meelopende Nederlanders met een IQ van een pinda. De beelden hebben veel stof doen opwaaien, waarbij heel Nederland valt over het breedlachse meisje – dat duidelijk geen idee heeft waar ze mee bezig is.
Het Amsterdamse Commissielid voor de VVD, Michael Vis, die de schokkende video deelde, schrijft: "Bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam mag je wel de hele dag met Palestijnse vlaggen zwaaien, maar als er één keer iemand dapper een Israëlische vlag toont, moet hij 'vreedzaam' van het terrein worden gejaagd."
Het bericht wordt massaal gedeeld en zorgt voor de nodige discussie waarbij er mensen zijn die vinden dat het delen van de beelden niet oké is, waarbij het Joodse slachtoffer uiteraard volledig uit het oog wordt verloren.

Bij de Palestina "liberated zone" bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam mag je wel de hele dag met Palestijnse vlaggen zwaaien, maar als er één keer één iemand dapper een Israëlische vlag toont moet hij ""vreedzaam"" van het terrein worden gejaagd. Hoezo 'cops off campus'?

2.8K
Reply
Gelukkig zijn er nog veel Nederlanders die wel normaal kunnen nadenken, zoals de Nederlandse acteur Huub Stapel. Hij schrijft: “Kent iemand dit wicht?? Verjaagt Joodse student van Erasmus terrein samen met een paar theedoeken… en vindt dat vreselijk komisch… nooit meer studeren stel ik voor.”
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De tweet van Stapel zorgt uiteraard ook weer voor de nodige reacties. Zo wijst iemand met een moreel geheven vingertje: “Niet doen, dit. Gewoon niet. Dit is een wichtje dat meeloopt. Jong, ze heeft geen idee nog van de wereld. Haar hier zo aan de schandpaal nagelen kan haar leven ruïneren. Hoe stom en dom je het ook vindt wat ze doet, dat is een veel te zware straf. Wees de wijste.”
Nou hebben we het hier wel over Huub Stapel, niet bepaald iemand die bekend staat om zich iets aan te trekken van wat andere mensen van hem denken. En maar goed ook. Stapel reageert dan ook fel en schrijft: “Iets Hitler Jugend-achtigs borrelt naar boven… allemaal onschuldige kinderen ook.” Hulde voor Huub, die zich niet laat vangen door de woke- en cancel-gekte en gewoon zegt waar het op staat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten