shutterstock 1552670663

Thierry Baudet (FVD) reageert op recente peilingen: "Wij STIJGEN in leden, in zetels én in peilingen!"

Politiekjun 02, 14:00
FVD-leider Baudet">Thierry Baudet heeft uitgebreid gereageerd op de meest recente peilingen van Maurice de Hond, waarin zijn partij een groei naar 5 zetels laat zien. Baudet deelde zijn dankbaarheid met zijn volgers op X/Twitter en benadrukte de vastberadenheid van zijn partij in het licht van de aanhoudende tegenstand en obstakels, met name vanuit de linkse (mainstream) media.
Baudet begon zijn bericht met een positieve noot: “FVD stijgt verder door in de peilingen! LET WEL: dit realiseren wij puur en alleen op eigen kracht. Dankzij onze events, onze social media posts, onze fantastische volksvertegenwoordigers, leden en legionairs. DANK AAN JULLIE ALLEN!”
Ondanks alle steun van de FVD-achterban kan de partij van Baudet, in tegenstelling tot andere partijen, niet rekenen op de gunst van de media: “Terwijl ANDERE PARTIJEN continu interviews mogen geven in kranten, dagelijks op tv verschijnen, aan debatten mogen meedoen, leuke ‘lifestyle-items’ in de schoot geworpen krijgen bij entertainment shows, in glossy magazines, enz. mag de enige wérkelijke OPPOSITIEPARTIJ van ons land dat vanzelfsprekend allemaal niét.” Volgens Baudet wordt zijn partij consequent buitengesloten door het kartel en de gevestigde media.
Hij beschuldigt verschillende instituten van het bewust tegenwerken van FVD: “Het hele systeem is tegen ons. Het kartel en haar media doen er álles aan om ons klein te krijgen. Onderwijsinstellingen verspreiden leugens & laster over ons. Boekhandels etaleren prominent de publicaties van onze tegenstanders, maar onze eigen geschriften zijn er niet te vinden.” Hiermee onderstreept hij de moeilijkheden waarmee zijn partij te maken krijgt, waaronder het cancelen van de NS Publieksprijs toen zijn boek dreigde te winnen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Baudet gaat verder met het benoemen van juridische en politieke obstakels die zijn partij tegenkomt: “Ook het justitieel apparaat doet mee aan deze gecoördineerde bestrijding van het énige wérkelijk dissidente geluid van ons land - en organiseerde politieke vervolging tegen @PvanHouwelingen en @GideonvMeijeren. De ambtenarij werkt aan een WET om ons te verbieden. De NCTV van toekomstig premier @DickSchoof produceerde hele RAPPORTEN om ons te criminaliseren.” Ondanks deze uitdagingen blijft Baudet optimistisch en strijdlustig: “Maar wij HOUDEN STAND en STIJGEN ZELFS in leden, in zetels én in peilingen. Top!”
De campagne van FVD draait ook op volle toeren en de partij is als een van de weinige – buiten de media om – het meest zichtbaar. FVD reist door het hele land en is weer bijzonder goed zichtbaar op social media. Met vijf zetels in de peiling lijkt de kans groot dat ook groot dat Ralf Dekker straks FVD zal vertegenwoordigen in het Europees Parlement.

#FVD stijgt verder door in de peilingen! 📈 LET WEL: dit realiseren wij puur en alleen op eigen kracht. Dankzij onze events, onze social media posts, onze fantastische volksvertegenwoordigers, leden en legionairs. 🙏 DANK AAN JULLIE ALLEN! Terwijl ANDERE PARTIJEN continu…

Image
2.7K
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten