4718093571 f477240b90 k

Vecht zij aan zij met DDS tegen de elites: Tijd voor een Nieuw Nederland!

Mediajan 11 , 12:45
2024 is het jaar van de waarheid voor Nederland. Er wordt onderhandeld over een nieuwe coalitie; een coalitie die - misschien - écht iets kan veranderen in ons land. Een coalitie die het wanbeleid van Mark Rutte kan terugdraaien. Ongedaan kan maken. DDS gaat er daarom hard in dit jaar - maar daar hebben wij jouw steun bij nodig. Want als je, zoals DDS, tegen de globalistische linkse elites bent word je keihard gestraft door Big Tech en Big Media. Alleen met jouw hulp kan DDS dit jaar op de frontlinie strijden voor een nieuw, beter, en mooier Nederland.
Afgelopen jaar, op 22 november, vonden de belangrijkste verkiezingen in een generatie plaats. Nederlanders hadden de kans om naar de stembus te gaan en af te rekenen met de knettergekke politiek van Mark Rutte, Sigrid Kaag en al die andere linkse engnekken.
En dat gebeurde. Bij DDS voerden we hard campagne voor een ánder Nederland. Voor een verkiezingsuitslag die de oude globalistische generatie politici van Rutte en Kaag zou afstraffen. Dat gebeurde inderdaad. De PVV werd de grote winnaar met 37 zetels; maar liefst 12 zetels meer dan de nummer twee, GroenLinks.
Wij konden onze rol alleen spelen met jouw steun. Want onze anti-karteliaanse houding maakt ons bepaald niet populair bij de grote mediabedrijven, bij advertentiebureaus en bij Big Tech. We worden werkelijk overal tegengewerkt (behalve op X/Twitter). Elke dag weer vechten we voor ons bereik - om dat in stand te houden, ondanks keiharde tegenwerking van de mensen die het écht voor het zeggen hebben in de media en de financiële wereld.
In 2024 willen we er nóg harder ingaan. We willen nog meer doen. En we willen er vooral voor zorgen dat, met behulp van onze druk, er een kabinet komt dat recht doet aan de verkiezingsuitslag van 22 november, 2023.
Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. We kunnen alleen podcasts maken, artikelen schrijven, X-spaces doen, en natuurlijk gloednieuwe interviews publiceren (zoals we vorig jaar ook deden met jouw geweldige steun!) als jij ons steunt. In woord én daad.
Doe dat dus. Doneer aan DDS via BackMe (van oprichter Jan Roos) en help ons dit jaar nog feller te strijden voor een mooier, beter, vrijer en eerlijker Nederland; voor een Nederland waar we allemaal recht op hebben. Een Nederland waarin Nederlanders zichzelf mogen zijn, waarin iedereen voor zichzelf kan zorgen, waarin onze tradities gerespecteerd en gewaardeerd worden, waar je daadwerkelijk voor jezelf en je gezin kunt zorgen als je hard werkt, waarin de zorg betaalbaar is... en waar je de waarheid kunt vertellen, ook als de feiten niet-politiekcorrect zijn.
Bedankt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten