oj simpson 1990 dn st 91 03444

Voormalig American footballspeler en acteur O.J. Simpson op 76-jarige leeftijd overleden

Mediaapr 12, 7:30
O.J. Simpson is op 76-jarige leeftijd overleden. De voormalige American footballspeler en acteur stierf aan kanker, zo meldt zijn familie op X. Simpson werd in Amerika vooral bekend als topsporter, maar wist later in zijn carrière wereldberoemd te worden vanwege de dubbele moord op zijn ex-vrouw en haar partner, de epische autoachtervolging die volgde, en natuurlijk de spraakmakende mediarechtszaak die Amerika 133 dagen in zijn greep hield.
"Op 10 april is onze vader, Orenthal James Simpson, bezweken aan zijn strijd tegen kanker. Hij werd omringd door zijn kinderen en kleinkinderen. Tijdens deze overgangstijd vraagt zijn familie om hun wensen voor privacy te respecteren,” schrijft de familie op X.
Simpson heeft altijd ontkend iets te maken te hebben gehad met de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en Ron Goldman, hoewel hij schijnbaar hier en daar wel tegenover medegevangenen of als een slip of the tongue wel eens heeft laten doorschemeren, maar de gevallen topsporter heeft nooit moeten brommen voor de moord, mede natuurlijk vanwege die beruchte handschoen-scène in de rechtbank: "If it doesn’t fit, you must acquit!"
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!

On April 10th, our father, Orenthal James Simpson, succumbed to his battle with cancer. He was surrounded by his children and grandchildren. During this time of transition, his family asks that you please respect their wishes for privacy and grace. -The Simpson Family

81.5K
Reply
Als Simpson nooit de moorden had gepleegd, zaten we waarschijnlijk nu ook niet opgescheept met die bloedirritante Kardashian familie. De vader van het hele stel, Robert Kardashian, was een van de verdedigers van Simpson in de desbetreffende mediarechtszaak. Waar overigens een fenomenale miniserie van is die zeker de moeite waard is. In 1995 werd Simpson vrijgesproken maar belandde uiteindelijk in 2008 alsnog achter de tralies toen hij voor een gewapende overval inclusief een ontvoering werd veroordeeld tot 33 jaar cel. In 2017 kwam hij vrij vanwege goed gedrag. Lang heeft hij dus niet kunnen genieten van zijn vrijheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten