2048px holland state park

Weergekkies voorspellen Zomer des Doods: Helse temperaturen en hevige onweersbuien!

Mediamei 26, 17:00
Maak uw borst maar nat, want de aankomende zomer wordt hels en heet. Althans, als we alle weergekkies weer moeten geloven. Vandaag melden verschillende media dat we een wisselvallige en warme zomer tegemoet gaan. De temperaturen worden extremer en we kunnen ons opmaken voor hevige regen- en onweersbuien. Zin in!
Er wordt gesuggereerd dat we een warmere zomer krijgen dan normaal, iets wat we onderhand ieder jaar horen, maar soit. Normaliter is het gemiddeld in de zomermaanden overdag 23 graden, maar volgens de – altijd zo accurate – weermodellen krijgen we dit jaar een wisselvallige zomer met hogere temperaturen en geregeld stevige regen en onweersbuien; het standaard weer dat we al jaren kennen in Nederland.
Weeronline benadrukt wel nog even dat de betrouwbaarheid van deze constatering beperkt is aangezien ze naar eigen zeggen slechts 60% accuraat de maand- en seizoensverwachtingen kunnen voorspellen. Het zou niet onwaarschijnlijk zijn dat dat hele percentage nog een stuk lager ligt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
De weerkaartjes kleuren dus komende zomer weer KNALROOD terwijl de temperaturen, in vergelijking met voorgaande jaren, niet heel veel anders zullen zijn. Zodra er weer een flinke wolkbreuk zorgt voor overstromingen of iets dergelijks, kunnen we de Gerrit Hiemstra’s en de Rob Jetten’s van deze wereld weer de talkshowtafels zien vullen om moord en brand te spreken over de klimaatverandering. Natuurlijk, met een wijzende vinger naar het nieuwe kabinet, dat al eerder, via Geert Wilders, een aangename weersvoorspelling deed: "De zon gaat weer schijnen in Nederland!" We kunnen niet wachten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten