wierdduk

Wierd Duk: Kritische gasten gecanceld door traditionele media

Mediaokt 06 2023, 15:00
Geroezemoes, gefluister en schuwe blikken - het is een dag als elke andere in de gangen van de gevestigde media. De sociale mediaplatforms draaien overuren met klachten dat er bij Ongehoord Nieuws heel weinig "kritische" gasten aanschuiven. Zo glibberig het argument ook mag zijn, het is weer een alibi om hun conservatieve tegenhanger in de hoek te zetten. Ah, wat kunnen ze het toch mooi verpakken.
Maar Wierd Duk - een journalist die het nog wel durft om de andere kant op te kijken - gooit de waarheid op tafel. Het is niet dat de "kritische" gasten niet aanschuiven bij Ongehoord Nederland, maar dat ze gecanceld worden door de heilige mainstream als ze het wagen. Zo blijft de handenwringende politiek-correcte cirkel zichzelf in standhouden.
Nu wringen de sceptische tongen zich in bochten om zoete woordjes te fluisteren in de oren van de 'gevestigde orde'. Volgens hen zijn journalisten niks meer dan verlengstukken van de liberaal-progressieve macht schrijft Duk in zijn column voor de Telegraaf.
Natuurlijk, de media steunen het links-progressieve gedachtegoed en propageren het, alsof het een soort te verheerlijken grondrecht is. Maar laten we eens realistisch zijn: hun blinde steun maakt hen niet minder bevooroordeeld vindt Duk.
Aan welke tafel moet je als verslaggever aanschuiven als je expertise wordt gevraagd? Het is een belangrijke vraag die nu op de tafel ligt. Bij Ongehoord Nederland, waar ze de ontevreden burgers een stem geven? Maar als je daar aanschuift, kan je zomaar gecanceld worden door het mainstream koor schrijft Duk.
Wierd Duk schenkt ook nog aandacht aan: Zembla - het homeosterke onderzoeksprogramma van Bnn/Vara. In hun wanhopige occasie om hun rechtse "vijand" te ontmaskeren, hebben ze de essentie van hoornaalstiek zelf aan het licht gebracht. Ze hebben getweet, gezocht, beschuldigd en gesmeerd schrijft Duk. En ja, het is geen verrassing: de noeste arbeiders van ON waren er blij mee. Kijk eens hoe de 'grote' jongens van Zembla blunderen!
Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
Dus, gevestigde media, wanneer worden jullie wakker uit de droom dat jullie universeel vertrouwd worden? Bedankt, Zembla, om ons weer eens te tonen waarom sceptici altijd ten minste één oog open moeten houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten