shutterstock 2324449567

Kansloos! Partijkantoor ChristenUnie beklad met antisemitische teksten: "vieze genocidegoedpraters"

Midden-Oostenapr 24, 20:00
Een aantal idioten vond het een waanzinnig goed idee om het partijkantoor van de ChristenUnie te bekladden met antisemitische teksten en stickers, waaronder leuzen zoals "vieze genocidegoedpraters". De partij zal aangifte doen en samen met de politie bekijken hoe hier verder mee om te gaan. Misschien de daders opsporen en onder genot van een warm kopje thee eens over hun bolletje aaien en weer wegsturen met “Niet meer doen hé?!” Heeft tot dusver prima gewerkt, is het niet?
Morgen debatteert de Tweede Kamer over antisemitisme. Partijleider Mirjam Bikker spreekt regelmatig haar standpunt uit over dit onderwerp en schijnbaar is dat aanleiding voor een stel idioten om dan maar over te gaan op intimidatie, vandalisme, enzovoort. Je kunt er de klok op gelijkzetten dat tijdens het debat van morgen er ongetwijfeld wel weer een XR-extremist plaatsneemt op de tribune en de vergadering zal verstoren. Dat zou namelijk niet de eerste keer zijn, aangezien een vage, extreme vertakking van Extinction Rebellion eerder al met veel bombarie een debat heeft verstoord.
Bikker is een van de initiatiefnemers van een verklaring tegen Jodenhaat, die door dertien van de vijftien partijen in de Tweede Kamer is ondertekend. Eerder riep de Tweede Kamer het kabinet op zich krachtig uit te spreken tegen toenemende uitingen van antisemitisme, vooral in de culturele sector. Dit komt de partij nu duur te staan, aangezien ze ten prooi zijn gevallen aan een aantal agressievelingen die het blijkbaar nodig vinden om over te gaan tot dit soort kansloze acties.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het ministerie van Binnenlandse Zaken rapporteerde gisteren nog dat de politie en antidiscriminatiebureaus afgelopen jaar meer meldingen ontvingen van discriminatie, voornamelijk van antisemitisme. Het aantal meldingen is het vierde jaar op rij toegenomen. Lekker bezig, gaat de goede kant op! Laten we vooral nog meer ellende importeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten