shutterstock 2235382533

Asiel-ellende in Ter Apel gaat onverminderd door: Opnieuw escalatie met heftig steekincident

Immigratieapr 24, 19:00
Er zijn veel dingen in het leven een zekerheid: iedereen gaat dood, iedereen moet belasting betalen en om de zoveel tijd is er een steekincident in Ter Apel. Op dinsdagavond, rond 18.45 uur, was het weer zover en escaleerde een situatie tot een gewelddadige confrontatie waarbij een 24-jarige man uit Ter Apel gewond raakte en naar het ziekenhuis werd gebracht. Hoewel zijn initiële toestand als zwaargewond werd beschreven, is deze later bijgesteld naar 'gewond'.
De politie was snel ter plaatse en zette meerdere politie-eenheden en zelfs een traumahelikopter in om de situatie onder controle te krijgen en de gewonde te verzorgen. Het nieuws van het incident verspreidde zich als een lopend vuurtje door Ter Apel, waarbij bewoners opnieuw hun zorgen uitten over de veiligheid in hun buurt.
De politie heeft drie verdachten gearresteerd, al is er nog veel onduidelijk. Hoewel hun exacte rol bij het incident nog wordt onderzocht, heeft de politie reeds een sporenonderzoek uitgevoerd om de omstandigheden van de aanval te achterhalen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft gemeld dat geen van hun medewerkers gewond is geraakt bij het incident. Echter, deze gebeurtenis werpt opnieuw een schaduw over de discussie omtrent de opvang van asielzoekers in Ter Apel. Met het aantal asielzoekers dat regelmatig het maximum van 2.000 overschrijdt en gisteren zelfs de 2.300 bereikte, lijkt de situatie steeds nijpender te worden.
De gemeente Westerwolde heeft benadrukt dat de toename van het aantal asielzoekers in Ter Apel hand in hand lijkt te gaan met een stijging van incidenten in het gebied.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten