shutterstock 292373336

Hilarisch! Extreemlinks na wegstemmen transgenderwet: ''Het is de schuld van Rusland!"

Politiekapr 24, 18:00
De afwijzing van de transgenderwet heeft de extreemlinkse activisten en hun politieke handlangers weer op de barricaden gebracht. Europarlementariër Kim Sparrentak van GroenLinks zet de toon door te beweren dat de afwijzing van de wet een resultaat is van Russische desinformatie en een irrationele angst voor LHBTIQA+'ers. De echte vraag is echter: geloven ze zelf wat ze zeggen, of zijn ze gewoon op zoek naar een nieuwe boeman nu hun agenda faalt?
Sparrentaks suggestie dat Rusland achter de Nederlandse publieke opinie tegen de transgenderwet zit, is niet alleen absurd, het is ronduit beledigend voor het Nederlandse volk. Sinds wanneer hebben we de Russen nodig om voor ons te denken? Het idee dat onze nationale discussies en wettelijke beslissingen worden gestuurd vanuit het Kremlin is een paranoia fantasie die thuishoort in een slechte spionageroman, niet in serieuze politieke discussies.

Rusland. 🤡 Hebben de Russen mannen geplaatst in de Nederlandse vrouwengevangenis? Gaven de Russen mannen de kans om vals te spelen in de vrouwensport? Zeiden de Russen dat volledig intacte mannen niet geweigerd mogen worden bij de vrouwenkleedkamer? #transgenderwet

Kim van Sparrentak
Kim van Sparrentak
@kimvsparrentak

Als dit de voorbode is van het komende kabinet: meegaan met desinformatie en angst voor LHBTIQA'ers die is aangewakkerd door Rusland, dan hou ik mijn hart vast. Maar de strijd voor gelijke rechten houdt hier niet op, we gaan door.🏳️‍⚧️ nos.nl/artikel/251787…

199
Reply
Feminist Lydia Daniels zet de dingen in perspectief met haar kritische vragen op X: Heeft Rusland mannen in Nederlandse vrouwengevangenissen geplaatst? Heeft Rusland gezorgd dat mannen kunnen concurreren in vrouwensporten? Zijn het de Russen die eisen dat vrouwenkleedkamers opengesteld moeten worden voor iedereen die zich identificeert als vrouw, ongeacht hun biologische status? Het antwoord is natuurlijk een volmondig 'nee'. Deze zijn het gevolg van binnenlandse beleidsbeslissingen en ideologische stuurloosheid van onze eigen progressieve kaders.
De werkelijke desinformatie en angst komen niet uit Rusland, maar uit de kringen van Sparrentak en co., die elke tegenstand tegen hun agenda framen als xenofobie of erger. Het is een klassieke tactiek van intimidatie en morele chantage: wie tegen de transgenderwet is, moet wel beïnvloed zijn door buitenlandse krachten of bezwijken aan irrationele angsten.
Laten we duidelijk zijn: de strijd voor echte gelijke rechten is nobel, maar de push voor regelgeving die fundamentele biologische en culturele normen negeert, is dat niet. Het gaat hier niet om gelijkheid; het gaat om het opleggen van een extreemlinkse visie op de samenleving zonder ruimte voor legitieme wetenschappelijke, culturele of persoonlijke bezwaren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De extreemlinkse politici en hun activistische bondgenoten moeten eens goed in de spiegel kijken. Het constant afschilderen van legitieme tegenstand als het resultaat van buitenlandse beïnvloeding is een teken van zwakte en een gebrek aan respect voor het democratische proces. Nederland verdient een open en eerlijke discussie over deze kwesties, vrij van valse beschuldigingen en spookverhalen over buitenlandse inmenging. Het wordt tijd dat we deze symboolpolitiek achter ons laten en ons richten op echte oplossingen die recht doen aan alle burgers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten