shutterstock 2326945411

Raad van State dwingt Nederland tot behandeling van Palestijnse asielaanvragen

Politiekapr 24, 21:00
Het recente besluit van de Raad van State dat Nederland weer Palestijnse asielaanvragen moet behandelen, is ronduit absurd. Het is een onverantwoordelijke stap die niet alleen onze samenleving onder druk zet, maar ook de deur opent naar nog meer ellende, polarisatie en conflicten.
Demissionair staatssecretaris Van der Burg voerde in december een pauze in vanwege de oorlog in Gaza. Een begrijpelijke zet gezien de chaos en onzekerheid in dat gebied. Maar nu oordeelt de hoogste bestuursrechter dat zijn besluit niet goed genoeg gemotiveerd was. Deze pauze betekende niet alleen dat Palestijnen geen antwoord kregen op hun asielaanvragen, maar ook dat hun verblijfsvergunningen werden ingetrokken en nieuwe aanvragen werden genegeerd.
Het heropenen van deze aanvragen gaat niet alleen de Nederlandse samenleving verdelen, maar zal ook de spanningen in onze straten vergroten. Niet te vergeten wat dit betekent voor ons al overbelaste asielsysteem. We hebben al te maken met een toestroom van aanvragen van over de hele wereld waarbij we een hoop ellende in huis halen, zoals mogelijke terroristen, agressieve Afrikanen die stelen en geweld plegen: Nee, Nederland is vol. Het heropenen van Palestijnse asielaanvragen zal alleen maar leiden tot nog langere wachttijden, nog meer chaos en nog meer verdeeldheid. Maak uw borst dus maar nat!
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Dit besluit is dan ook een regelrechte misser. Het is tijd dat de Nederlandse autoriteiten hun verantwoordelijkheid nemen en de veiligheid van onze samenleving vooropstellen. Geen compromissen meer als het gaat om de veiligheid en stabiliteit van ons land. We moeten onze grenzen beschermen, niet nog meer problemen importeren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten