tiktok g562080770 1920

TikTok kiest partij: Weigert Israëlische gegijzelden, omarmt Palestijnse Hamas propaganda!

Midden-Oostendec 25 2023, 16:00
In een flagrante vertoning van partijdigheid heeft TikTok, het sociale mediaplatform dat zich voordoet als een voorvechter van vrijheid en expressie, een schokkende beslissing genomen. Ze hebben geweigerd een campagne voor de vrijlating van Israëlische gegijzelden te uploaden, terwijl ze tegelijkertijd campagnes van pro-Palestijnse organisaties toestaan meldt Israel nieuws. Dit is niet zomaar een kwestie van censuur; dit is een regelrechte aanval op de waarden van vrijheid van meningsuiting en rechtvaardigheid.
Laten we de feiten onder ogen zien: TikTok heeft een politiek spelletje gespeeld door de Israëlische gegijzelden te negeren. Dit is een schandelijke daad van discriminatie en een duidelijke boodschap dat in de ogen van TikTok, Israëlische levens minder waard zijn. De weigering om een humanitaire campagne te uploaden, die enkel pleit voor de vrijlating van onschuldige mensen, onthult een diepgewortelde anti-Israëlische vooringenomenheid binnen het platform.
De onthullingen uit een intern TikTok-document, waaruit blijkt dat medewerkers van het bedrijf openlijk radicale groeperingen zoals Hamas steunen, zijn ronduit verontrustend. Dit is niet alleen problematisch vanwege de duidelijke bias die het met zich meebrengt in de contentmoderatie, maar het vormt ook een directe bedreiging voor de objectiviteit en veiligheid op het platform.
Het is ronduit walgelijk dat Joodse medewerkers binnen TikTok melding maken van intimidatie en vijandigheid. Dit is niet alleen een ernstige schending van hun rechten als werknemers, maar ook een schokkend voorbeeld van hoe ver TikTok bereid is te gaan in hun vooringenomen houding tegenover Israël en het Joodse volk.
De reactie van TikTok, die de beschuldigingen afdoet als 'vals', is niets minder dan een poging tot het witwassen van hun schuld. Het bewijs is duidelijk en overweldigend. TikTok kiest ervoor om een platform te zijn dat selectief en onrechtvaardig te werk gaat, en daarmee de fundamentele waarden van vrijheid en gelijkheid ondermijnt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is tijd dat TikTok ophoudt met het spelen van politieke spelletjes en de universele mensenrechten respecteert, ongeacht afkomst of politieke overtuiging. De wereld kijkt toe, en het is tijd dat TikTok zijn verantwoordelijkheid neemt en recht doet aan alle mensen, inclusief de Israëli's en hun recht op een eerlijke en onpartijdige behandeling.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten