10-jarig meisje voelt iets kruipen in haar mond. Dan ontdekt de tandarts deze walgelijke dingen

Geen categoriejun 30 2016, 9:00
Ze voelde iets kriebelen in haar tandvlees, maar dit had ze nooit verwacht.
Niemand vindt het fijn om naar de tandarts te gaan, maar voor de 10-jarige Ana Cardoso was het nog net op tijd. Ze klaagde telkens dat ze een kriebelend gevoel had in haar mond. Het leek wel alsof ze iets onder haar tandvlees voelde kruipen, zei ze. Haar moeder Adriana begreep er niets van en vond het maar een sterk verhaal. Maar toen Ana bleef klagen over het vreemde gevoel, nam ze haar toch maar mee naar de tandarts.
De tandarts ondekte de meest walgelijke dingen in Ana's mond. Ze onderzochten de kleine meid en haalden uiteindelijk maar liefst 15 levende maden uit haar tandvlees. Dat lees je goed: maden. Ana was geïnfecteerd met myiasis, een tropische ziekte waarbij larven zich onder je huid nestelen. Het komt echter zelden voor dat de gore beestjes in iemands mond gaan zitten.
Adriana voelde zich natuurlijk maar wat stom toen de tandarts deze gore ontdekking deed bij haar dochter. Had ze nu maar beter opgelet, en meer naar haar dochter geluisterd! Gelukkig hoeft Ana zich nergens meer zorgen om te maken: haar mond is nu maden-vrij. Voor de lezers met een sterke maag: hier zijn de misselijkmakende beelden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten