2015 was een swingend jaar! De 5 grootste muziekhits van 2015

Geen categoriedec 26 2015, 14:00
2015 was ook op muzikaal gebied een bijzonder interessant en mooi jaar. Het meest opvallende? De comeback van Justin Bieber.
Hoewel Bieber jarenlang gezien werd als een zanger waar alleen tienermeisjes naar mochten luisteren is hij opeens 'mainstream' geworden. Geen geringe prestatie voor een jongen wiens carriere bijna dood leek te lopen.
Hoe dan ook, hier zijn de top 5 grootste hits van dit jaar. Kijk, swing mee, en geniet!

5. Kenny B.: Parijs

Zing mee jongens! En meisjes! "Praat Nederlands met me, even Nederlands met me!"

4. Nicky Jam & Enrique Iglesias: El pardon

Het was alweer even geleden dat Enrique Iglesias een echte hit had, maar zijn comeback was episch. En ook nog eens in het Spaans!

3. OMI: cheerleader

Je zou denken dat dit eerst en vooral een zomerhit zou moeten zijn, maar dat was niet het geval. OMI stond in de winter én in het voorjaar stug op nummer 1.

2. Justin Bieber: What do you mean?

Het is ongelooflijk, maar 2015 was het jaar van Justin Bieber. De Canadees had het lange tijd moeilijk, maar maakte dit jaar een geweldige comeback. Zo geweldig zelfs dat volwassenen en mannen zich niet langer hoeven te schamen als ze naar zijn muziek luisteren.
Een hele prestatie.
Met dit nummer, What do you mean, stond Bieber maar liefst zes weken achter elkaar op de eerste plek in de top 40. Hoewel zijn nieuwste lied Sorry het ook bijzonder goed doet kan die dat niet halen. Tenminste: niet in 2015. Er waren namelijk maar vier weken te gaan in dit jaar toen dat nummer verscheen.

1. Adele: Hello

Het was erg close tussen de nummers één en twee, maar persoonlijke voorkeur gaf uiteindelijk de doorslag. Adele is gewoon één van de beste zangeressen van de laatste decennia. Het gaat niet om haar uiterlijk, de clip of wat dan ook; ze draagt elk liedje helemaal met haar stem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten