3 kansenparels van nog geen 20 beroven 71-jarige vrouw en duwen haar van rollator

3 kansenparels van nog geen 20 beroven 71-jarige vrouw en duwen haar van rollator

Gezellig.

Bij metrostation Marconiplein in Rotterdam is een 71-jarige vrouw van haar rollator geduwd door niet één, niet twee, maar drie jongens. Dat is al erg genoeg, maar het verhaal wordt nog erger. Daarna beroofde het drietal haar namelijk.

Het AD legt uit wat er precies gebeurd is:

De drie jongens doken op terwijl de 71-jarige vrouw op donderdagochtend rond tien uur op de lift van metrostation Marconiplein stond te wachten. De overvallers gaven haar een duw en gooiden vervolgens ook haar rollator om. Terwijl ze op de grond lag, gingen ze er met haar handtas vandoor. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen aan haar knieën op.

Natuurlijk is de politie op zoek naar deze berovers. Het signalement:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties