5 jaar na haar vermissing kwam ze opeens weer thuis

Geen categorienov 13 2015, 20:00
Een hond - van wie haar baasje bijzonder veel hield - is na vijf jaar weer thuisgekomen.
De hond die naar de naam Disco luistert werd teruggegeven aan eigenaresse Rebecca Axiak toen ze opgenomen werd in een dierenkliniek in Melbourne.
Rebecca hield bijzonder veel van haar pup Disco. Je kunt je er daarom iets bij voorstellen dat ze op een gegeven thuiskwam en haar hond niet kon vinden. Ze zocht overal, maar Disco was er écht niet.
Toch gaf Rebecca het niet op. Ze hield Disco's riem en plakte zelfs een foto van haar pup op haar koelkast; zo kon ze Disco toch nog dagelijks zien. Als Rebecca er eetgewoonten op nahoudt die enigszins op mij lijken, zelfs verschillende keren per dag. Rebecca legt uit:

"Ik was echt eenzaam zonder haar. Ze was mijn beste vriendin."

Hoewel Disco vermist was had Rebecca toch nog een klein beetje hoop. De reden? De hond had een microchip in zich. Dit betekent dat, als ze ooit naar een dierenarts werd gebracht, men kon zien dat de hond van haar is, en niet van degene die zich uitgaf als haar eigenaar.
Screen Shot 2015-11-13 at 13.24.27
Disco was maar liefst 5 jaar lang vermist, maar werd onlangs behandeld door een dierenarts omdat ze aangevallen was door een andere hond en gewond was geraakt. De aanwezige arts checkte haar chip en zag dat de eigenaresse maar liefst 23 kilometer verderop woonde.
Er werd contact opgenomen met Rebecca, die het maar nauwelijks kon geloven. Ze ging onmiddellijk naar de dierenarts, waar Disco meteen begon te kwispelen en te blaffen toen ze haar baasje zag: de hond was minstens net zo blij als Rebecca was.
Het mooiste van dit verhaal? Omdat Rebecca zo eenzaam was kocht ze twee andere honden. Disco heeft dus nu niet alleen een baasje, maar ook nog eens twee vriendjes om elke dag mee te spelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten