Aanslag door 'Duitser' met explosieven verijdeld nadat die is opgepakt bij Zweeds vliegveld

Geen categorieokt 06 2017, 19:00
Er is een aanslag verijdeld nadat een man met explosieven is opgepakt in Zweden bij het vliegveld van Göteborg. De man had vloeistoffen bij zich die extreem gevoelig waren en vaak gebruik wordt door IS-aanhangers bij aanslagen.
Deze 'Duitser' zou een aanslag willen plegen, maar het is nog niet duidelijk waar. Het is natuurlijk een curieus verschijnsel dat hij uit Zweden kwam, maar niemand zou vreemd moeten opkijken door deze acties. Duitsland en Zweden zijn twee landen in Europa die verhoudingsgewijs de meeste migranten hebben opgenomen door de jaren heen.
Ze vinden zichzelf de meest progressieve landen als het gaat om migratie en integratie. Hele gebieden in Zweden zijn tot 'no go-zones' verklaard en de integratie is daar lachwekkend. Toch doen Zweden net alsof er niets aan de hand is en het een multicultureel paradijs is in het Scandinavische land.
Steeds meer wordt duidelijk, in Zweden, maar ook in Duitsland, dat dit beleid helemaal niet gesteund wordt door een groot deel van de bevolking. Het CDU van Merkel heeft veel verloren in de recente verkiezingen aan de anti-immigratiepartij AfD. In Zweden wordt de soortgelijke partij 'Zweedse Democraten' ook steeds groter. Dat komt natuurlijk door dit soort incidenten, waarbij de afkomst natuurlijk niet vermeld wordt. Terwijl al duidelijk gewezen wordt naar de Arabische afkomst van de 'Duitser'.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten