Aanslag door Syrische tiener'vluchteling' in Berlijn voorkomen

Geen categoriemei 30 2017, 16:00
Het was bijna weer zover. Nog een aanslag in Europa en dan ook weer in het oh zo tolerante Duitsland. Een 17-jarige asielzoeker in Berlijn wilde een aanslag plegen, maar werd opgepakt door de Duitse politie. De familie van de jonge Syriër heeft de politie getipt nadat ze er achter kwamen dat de jongen een aanslag wilde plegen.
Na de aanslagen in Groot-Brittannië en Frankrijk is dit de zoveelste aanslag die gepleegd zou worden. Dagelijks worden er aanslagen in Europa verijdeld of worden die juist gepleegd. Naast de verschrikkelijke aanslag op een kerstmarkt in Duitsland, verkrachtingen in Duitsland, een aanslag op Charlie Hebdo, een aanslag op een concert vol jongeren en kinderen. Het houdt nu op.
Het is nu dan ook weer duidelijk dat tieners aanslagen kunnen veroorzaken. Zo wordt het ook wel een hele angstige scenario waarin de politiek geen drastische maatregelen neemt tegen extremisme, radicalisme en terrorisme, maar het overal vandaan kan komen. Is een aanslag honderd procent te voorkomen? Natuurlijk niet, maar de afgelopen tijd heeft laten zien dat het genoeg is. Genoeg is genoeg. Duitsland wil niet stoppen met haar zelfdestructie immigratiepolitiek. In Groot-Brittannië gaan links en moslims tekeer tegen elke maatregel tegen terrorisme. In Frankrijk is een globalist gekozen die nauwelijks beleid heeft tegen immigratie en terrorisme, maar alleen maar een grotere Europese superstaat wil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten