Aanslagpleger Berlijn is 'waarschijnlijk ondergedoken bij ISIS-sympathisanten' in Duitsland

Geen categoriedec 21 2016, 11:30
En daarvan zijn er alleen in Berlijn al zo'n 500.
Ja, dat lees je goed: 500 inwoners van de Duitse hoofdstad sympathiseren met de radicaal-islamitische massaslachters van ISIS. In een normale wereld en in normale tijden zou dat soort tuig natuurlijk linea recta op het vliegtuig naar het land van afkomst gezet worden. Helaas is het moderne Europa alles behalve normaal. In plaats van ze aan te pakken krijgen de haatbaarden alle ruimte waardoor een aanslagpleger zelfs in één van hun woningen kan onderduiken.

De dader houdt zich volgens de politie nog in Berlijn op, zegt ze. "Ze denken dat hij bij IS-sympathisanten zit. Maar dat zijn er in Berlijn alleen al zo'n 500, en dat zijn alleen degenen die de politie in beeld heeft."

En let op dat "en dat zijn alleen degenen die de politie in beeld heeft." De kans is natuurlijk groot dat er nog veel radicale moslims rondlopen in Berlijn die de aanslagpleger maar wat graag willen helpen.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/811491614589853696
Het zijn de feiten, maar volgens politiekcorrect Nederland mag je die vooral niet bemoeien... en je mag al helemaal niet met het beschuldigende vingertje naar Angela Merkel wijzen; de vrouw die dit soort terrorisme mogelijk heeft gemaakt met haar opengrenzenbeleid.
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/811192219826880512
Ach germ! Bekritiseert Wilders zomaar de vrouw die nog niet zo heel lang geleden "wir schaffen das" zei, waarna Europa overspoeld werd door een vluchtelingentsunami die door ISIS gebruikt werd om zoveel mogelijk jihadisten naar het oude contintent te smokkelen? Dat is inderdaad wel héél erg. Het mag haar verantwoordelijkheid dan wel zijn, maar dat mogen we natuurlijk niet hardop zeggen.
Fluisteren jongens, heel zachtjes.
Als Mutti Merkel het niet plezant vindt dat ze bekritiseerd wordt moet ze misschien eens iets doen aan het immigratieprobleem... en haar excuses aanbieden voor het levensgevaarlijke beleid van de afgelopen jaren. Tot ze dat doet verdient ze elke vorm van kritiek die ze te verduren krijgt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten