Absolute schande! Europese GroenLinks plaatste eigen logo als Davidster op foto Anne Frank!

Absolute schande! Europese GroenLinks plaatste eigen logo als Davidster op foto Anne Frank!

Hoe verzin je het?! Extreemrechts de schuld geven van haat zaaien overal ter wereld, tranen tekort komen als een 'populist' met 'onderbuikgevoelens' aan de macht komt, en nu zelf Anne Frank gebruiken voor je eigen politieke doeleinden?! Stel idioten!

Veel dieper dan dit kun je volgens mij niet zinken. Met de zin:

'What is done cannot be undone, but one can prevent it happening again',

een vertaling van een citaat uit Anne Frank's dagboek, plakken de 'European Greens' daar even hun eigen politieke sausje overheen! Zij leggen waarschijnlijk namelijk de link met milieuproblematiek. Het is van zulke doortrapte aard dat je haast woorden tekort komt!

Werkelijk waar, actieve genocide op industriële schaal gelijk willen schakelen aan het huidige extreemrechts, wat dat ook moge zijn, en dan ook nog je eigen logo op de plek waar een Davidster zou zitten, plaatsen.

De European Greens kregen in eerste instantie felle kritiek op hun originele plaatje, waar ze dus hun eigen logo net als een Davidster op haar jasje hadden geplakt. Daarop reageren ze, ironisch genoeg, met deze tweet:

[embed[/embed]

'What is done' kon blijkbaar wél worden 'undone', maar maakt het er alsnog niet veel beter op:

[embed[/embed]

Wat een totale idioten. Lekker strijden tegen haat en intolerantie, maar dan zelf zo'n misser maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties