Absurd! Peuter gebruikt als 'bokszak', zes mensen opgepakt wegens marteling

Absurd! Peuter gebruikt als 'bokszak', zes mensen opgepakt wegens marteling

In het noorden van Frankrijk treft men kennelijk barbaren tussen de mensen. Een tweejarige peuter is daar twee dagen lang gebruikt als 'bokszak' en ligt in coma in het ziekenhuis. Dat meldt het AD.

Het kindje werd dinsdag met breuken en kneuzingen naar het ziekenhuis gebracht. Toen de verplegers vroegen hoe dit kwam kreeg men maar een warrige uitleg. Zij roken onraad en schakelden de autoriteiten in.

Al snel werd duidelijk dat het kind twee avonden lang is misbruikt bij een bevriend koppel. Dit koppel, de moeder zelf en nog drie anderen hebben zich dus twee avonden lang vermaakt met het slaan en schoppen van een tweejarig kind. De daders zijn allen tussen de 22 en 37 jaar oud en komen 'uit een armoedige omgeving'.

Wat een compleet absurd verhaal. Dat iemand een kind bewust zo mishandelt is al moeilijk voor te stellen, maar dat zo iemand dan ook nog vijf anderen bij elkaar in één ruimte weet te krijgen is helemaal van de zotten!

Ik hoop maar dat ze deze figuren kei- en keihard aanpakken. Als dat kind al gezond uit deze situatie komt kun je er donder op zeggen dat het een of ander onverwerkt trauma met zich mee sleept waar het zelf niet eens bewust van is. Wat een zielig vooruitzicht, dat zo'n kind al mogelijk verpest is nog voor het zich heeft kunnen ontwikkelen, alleen maar vanwege een paar dronken debielen zonder verantwoordelijkheidsgevoel of moraal...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer