Absurde ochtend! Plotselinge steekpartij midden in Jumbo Dordrecht

Absurde ochtend! Plotselinge steekpartij midden in Jumbo Dordrecht

De Jumbo-supermarkt in de Dordtse wijk Sterrenburg is rond 08:15 uur plaats delict geworden door een spontane steekpartij. Midden tussen het winkelend publiek en voor het oog van het Jumbo-personeel ontstond het incident. Er is één gewonde gevallen en de dader heeft zichzelf aangegeven.

Het zal je maar overkomen! Denk je rustig boodschapjes te kunnen doen op een rustige zaterdagochtend, begint er bij de vleesafdeling iemand op een ander in te steken! Klanten en personeel keken verschrikt toe hoe de twee bekenden elkaar op deze manier 'troffen'.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht maar er is vooralsnog niets over zijn toestand bekend. De dader heeft zichzelf gemeld en is aangehouden maar over het motief worden ook nog geen uitspraken gedaan. Verhoor moet nog plaatsvinden. Voor de getuigen wordt Slachtofferhulp aangeboden en zij worden momenteel ook verhoord. Ook het personeel heeft al een bijeenkomst gehad en er volgt er vanmiddag nog een voor de familie van de medewerkers.

Ondanks dat het een totaal absurde situatie is lijkt het er wel op dat alle betrokkenen zeer adequaat en professioneel handelen. Slachtoffers worden direct opgevangen en hun sociale netwerken direct gemobiliseerd. Alles om een mogelijk trauma zoveel mogelijk te kunnen smoren. Of het ook gaat lukken is een tweede, maar ik krijg sterk de indruk dat wat kan worden gedaan, ook wordt gedaan.

En doordat de dader zichzelf heeft gemeld, begint ook het verhoor zo snel als maar kan. Zo is de kans ook groot dat we er snel achter zullen komen wat hier nou precies de aanleiding voor is geweest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer