Afschuwelijk: ISIS is begonnen met het executeren van kleine kinderen met het syndroom van Down

Geen categoriedec 14 2015, 17:00
Een Irakese actiegroep heeft een gruwelijke ontdekking gedaan.
Slecht nieuws uit het door ISIS bezette Mosul: in tegenstelling tot wat ISIS verkondigt in hun propaganda is Mosul geen toeristisch vakantieparadijs, maar een hel op aarde. Niet alleen voor niet-moslims of zelfs shiïtische moslims, maar ook voor kinderen met het syndroom van Down.
Actiegroep Mosul Eye heeft namelijk uitgevonden dat in de stad een fatwa is afgekondigd tegen kinderen met het syndroom van Down. Dit houdt in dat alle kinderen bij wie deze of andere mentale aandoening worden gevonden, moeten worden gedood. Dat is dan niet alleen een gebod, maar zelfs een religieuze plicht.
[video width="1024" height="576" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/1024x576_2752628777595259969.mp4"][/video]
De walgelijk informatie van Mosul Eye is zeer gedetailleerd, en vertelt dat momenteel in totaal reeds 38 kinderen om het leven zijn gebracht door de moordmachine die ISIS is. Ook weet de informatiegroep wie het religieuze bevel heeft uitgevaardigd: een Saudische "rechter" genaamd Abu Said Aljazrawi zou het decreet hebben opgesteld, waarna de Shariaraad van de terreurbeweging het bevel is gaan omzetten in barbaarse daden.
Met name baby's zouden het slachtoffer zijn geworden van het gebod om kinderen met Down te doden; het zou in de eerste plaats gaan om Syriëgangers die ter plekke zijn getrouwd met Syrische en Irakese vrouwen.
ISIS is niet de eerste totalitaire organisatie die het gemunt heeft op kinderen met het syndroom van Down. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Nazi Duitsland ook veel kinderen met fysieke en mentale handicaps om het leven gebracht. Schattingen van die slachtpartij gaan uit van zo'n 5.000 slachtoffers in die periode.
Laten we hopen dat de bevrijding van Mosul zich niet lang meer op zich laat wachten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten