Afschuwelijk: vier agressieve homofoben rammen lesbisch stelletje in elkaar

Afschuwelijk: vier agressieve homofoben rammen lesbisch stelletje in elkaar

Wie had gedacht dat West-Europa een soort walhalla voor homoseksuelen is, komt steeds meer bedrogen uit. In het Midden-Oosten word je door de staat onthoofd voor je geaardheid, maar in een stad als Londen word je gewoon direct door een stel tuigknapen op straat in elkaar gebokst. Of in een bus.

Twee lesbische vrouwen zaten in een bus, op weg naar huis. Maar een groepje homofobe mafklappers kon dat niet zomaar laten gaan - ze vroegen de vrouwen te zoenen voor hun vermaak. Dat weigerde ze, en dat hebben ze geweten ook. De vier mannen doken op Melania Geynomat en haar vriendin Chris. Beiden werden tot bloedens toe verminkt, beroofd en in totale shock achtergelaten. Het voorval vond plaats in een bus in een wijk in het centrum van Londen - niemand deed kennelijk iets.

De vrouwen snappen er helemaal niets van:

"Geynomat studeerde medicijnen in Zuid-Amerika, maar had een jaar vrij genomen om vanuit Engeland als stewardess te werken. „Ik was juist naar Engeland gekomen omdat het zo veilig is voor homo’s”, zegt ze tegen de Daily Mail.

Melania besloot de foto’s openbaar te maken om te laten zien dat je je leven als lesbiënne niet zeker bent in Londen. „We worden als een soort entertainment gezien. Dat maakt me woedend”.

Haar Facebookpost leverde al meer dan 4000 steunbetuigingen op."

Over de mannen is niet meer bekend dan dat ze tussen de twintig en veertig waren, en één van hen Spaans sprak. Ze reden mee met de dubbeldekker omdat ze het uitzicht zo leuk vonden. De homofobe vechtmachines zijn voor zover bekend niet opgepakt of aangeklaagd: de politie zoekt nog naar tips en getuigen om de zaak aan te kunnen pakken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer