Afschuwelijk: vier agressieve homofoben rammen lesbisch stelletje in elkaar

Geen categoriejun 07 2019, 13:00
Wie had gedacht dat West-Europa een soort walhalla voor homoseksuelen is, komt steeds meer bedrogen uit. In het Midden-Oosten word je door de staat onthoofd voor je geaardheid, maar in een stad als Londen word je gewoon direct door een stel tuigknapen op straat in elkaar gebokst. Of in een bus.
Twee lesbische vrouwen zaten in een bus, op weg naar huis. Maar een groepje homofobe mafklappers kon dat niet zomaar laten gaan - ze vroegen de vrouwen te zoenen voor hun vermaak. Dat weigerde ze, en dat hebben ze geweten ook. De vier mannen doken op Melania Geynomat en haar vriendin Chris. Beiden werden tot bloedens toe verminkt, beroofd en in totale shock achtergelaten. Het voorval vond plaats in een bus in een wijk in het centrum van Londen - niemand deed kennelijk iets.

"Geynomat studeerde medicijnen in Zuid-Amerika, maar had een jaar vrij genomen om vanuit Engeland als stewardess te werken. „Ik was juist naar Engeland gekomen omdat het zo veilig is voor homo’s”, zegt ze tegen de Daily Mail.

Melania besloot de foto’s openbaar te maken om te laten zien dat je je leven als lesbiënne niet zeker bent in Londen. „We worden als een soort entertainment gezien. Dat maakt me woedend”.

Haar Facebookpost leverde al meer dan 4000 steunbetuigingen op."

Over de mannen is niet meer bekend dan dat ze tussen de twintig en veertig waren, en één van hen Spaans sprak. Ze reden mee met de dubbeldekker omdat ze het uitzicht zo leuk vonden. De homofobe vechtmachines zijn voor zover bekend niet opgepakt of aangeklaagd: de politie zoekt nog naar tips en getuigen om de zaak aan te kunnen pakken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten