Akwasi in damage control: verwijdert zijn account na onthulling van oude gewelddadige tweets over Zwarte Piet

Akwasi in damage control: verwijdert zijn account na onthulling van oude gewelddadige tweets over Zwarte Piet

Akwasi in gesprek met Matthijs van Nieuwkerk. Bron: VARA / YouTube

Akwasi mist een ruggengraat en heeft volgens mij gewoon een tot op het bot bedorven karakter. Hij is zo hypocriet als de neten en vervolgens nog het lef hebben om zichzelf als slachtoffer neer te zetten ook!

Dat zagen we al bij de duidelijke oproepen tot geweld vanuit hem op de Dam. Dat moest de rest van Nederland maar in de 'juiste context' zien: hij was toen emotioneel, 'in the heat of the moment' en Zwarte Piet was toch maar een fictief figuur. Dus ja, waar maakten we ons nou precies druk om? Vroeg hij zich af.

Vervolgens krijgt hij wat nare reacties, want kennelijk accepteerde toch niet iedereen die belachelijke uitleg, en zit hij weer te miepen over dat hij het zo moeilijk heeft! Tijdens z'n nieuw aangemeten slachtofferschap nam hij één aardige beslissing, namelijk het terugtrekken uit de media. Dat lukte hem overigens ook niet helemaal, waardoor hij wéér het slachtoffer kon blijven spelen. Maar goed, het was even stil.

Tot de tweets van vroeger gisteren boven kwamen drijven! Akwasi en z'n management schoten volledig in damage control. Akwasi zou eerst die tweets niet zelf hebben geplaatst, maar zijn gehackt! Dat Akwasi, jaren na die tweets, op de Dam exact hetzelfde sentiment liep te verkondigen, zou dan puur toeval zijn.

Dat excuus hield natuurlijk geen stand. Dus toen kon hij zich er ineens niets meer van herinneren. Hebben we allemaal wel eens last van dus ja, kan gebeuren hè! En ondanks dat hij zichzelf niet in z'n eigen tweets herkent, leek het hem toch maar beter om z'n hele account te deleten.

Maar excuses maken of verantwoordelijkheid nemen? Ho maar! Wat een slappe zak, misschien dat 'ie daarom ook zo graag anderen overal de schuld van geeft. Een zielige narcist met een slachtoffercomplex, meer is hij niet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties