Alleen Yolanthe kan dit: elegant in een joggingpak toont ze haar blijdschap met Wesley Sneijder

Geen categorieapr 08 2016, 9:00
Echt een diva – in de meest positieve zin van het woord.
Yolanthe Sneijder-Cabau bewijst op Instagram keer op keer dat ze een ster is. Alles wat ze doet straalt elegantie uit, en al haar outfits zijn tot in de puntjes verzorgd. Of ze nu een selfie neemt met haar prachtige baby Xess Xava of op een feest in Istanbul, het lijkt wel alsof overal is nagedacht en tóch komt het natuurlijk en spontaan over.
Dat Yolanthe een absoluut stijlicoon is, toonde ze deze week aan met deze foto op het vliegveld:
https://www.instagram.com/p/BD3TIGFuv2i/?taken-by=yolanthecabau
Heb je ooit iemand gezien die een joggingpak droeg op reis en er toch zo stijlvol uitzag? Ik niet, maar Yolanthe weet zelfs een makkelijke reis-outfit om te toveren tot een elegant ensemble dat op de catwalk niet zou misstaan. En voor wie het nog niet had gezien, hier is een foto van de tekst op haar broek:
https://www.instagram.com/p/BD3UXX7uv5F/?taken-by=yolanthecabau
Mrs. Sneijder Cabau. Als bijschrift op Instagram schrijft Yolanthe eenvoudigweg "Mrs." met een hartje erbij. Voor haar is de aanduiding "Mrs." – die voor getrouwde vrouwen wordt gebruikt – een subtiele uiting van trots en blijdschap over haar huwelijk met Wesley Sneijder. Ze heeft een regelrecht sprookjeshuwelijk met de kleine voetballer, zeker sinds de twee Xess Xava in hun gezin mochten verwelkomen.
Sommige mensen vinden Yolanthe arrogant. Het klopt dat zij een bijna niet-Nederlandse allure heeft, en dat haar gedrag misschien niet in overeenstemming is met de typische Nederlandse "doe maar gewoon"-mentaliteit. Maar arrogant is ze zeker niet. Bij alles wat ze doet blijft Yolanthe beseffen dat niet alles om haar draait of om het leven in de spotlights – het allerbelangrijkst blijven haar man Wesley en haar zoon Xess Xava. En zo hoort het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten