Amsterdamse imam riep op Wilders te beschermen; moslims woedend

Amsterdamse imam riep op Wilders te beschermen; moslims woedend

Amsterdamse imam Yassin Elforkani lijkt zijn geloof héél anders te interpreteren dan zijn moslim broeders. Waar hij vraagt om bescherming van Geert Wilders wil de rest Geert en nu hem liever dood. Via Elsevier Weekblad.

Imam Elforkani kreeg enige bekendheid toen hij moslims opriep om orgaandonor te worden (blijkt namelijk dat zo'n 95% daar geen zin in heeft). Dat vonden onze medelanders al niet zo'n fijne mening, daar deed de imam nu even een schepje bovenop!

Elforkani reageerde op de Pakistaanse mafkees die laatst Geert Wilders wilde vermoorden door middel van een aanslag op het parlementsgebouw, vanwege de cartoonwedstrijd natuurlijk. Elforkani riep daarom moslims op om Wilders te beschermen. Leuke gedachte, beetje good will kweken onder de Nederlandse bevolking, moet het wel volk zijn die ook daadwerkelijk good will hébben!

Daar ging de hoop en naïviteit van Elforkani in één Twitter-aanslag aan diggelen! Elforkani legt nog uit dat 'een ziel belangrijker is dan een beledigende cartoon' maar krijgt reacties als:

‘Dit is niet de eerste keer, dat je Wilders verdedigt. Jij bent voor mij en vele andere moslims niks meer, dan een door de overheid gesubsidieerde krokettenimam. Ik hoop dat je hart (net als die van Wilders) ’t snel begeeft, zodat je naast je vriendje Wilders eeuwig zal branden in de hel.’

Ergens gaat er dus flink wat mis als diverse moslims zó verschillen van mening over een door de lens van religie bekeken onderwerp als deze. En het punt van discussie dat wordt gemaakt is ook niet niets, namelijk: 'is een ziel meer waard dan een beledigende cartoon?' diverse (vermeende?) moslims op Twitter vinden van niet...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties