Anne Fleur gaat op vakantie naar kapitalisme paradijs Monaco en drinkt koffie in uber-kapitalistisch Starbucks

Anne Fleur gaat op vakantie naar kapitalisme paradijs Monaco en drinkt koffie in uber-kapitalistisch Starbucks

En ze geniet met volle teugen.

Anne Fleur Dekker is Neerlands bekendste jonge anti-kapitalist. Ze komt regelmatig in het nieuws met aanvallen op alles wat het Westen het vrij, veilig en welvarend maakt. Mevrouw is namelijk een marxist. En die haten het kapitalisme en de vrije markt.

Daarom is het nogal opvallend dat mevrouw de kapitalisme-hater op vakantie is gegaan naar... Monaco: toch bepaald geen vakantiebestemming die geregeerd wordt door een stel communisten.

https://www.instagram.com/p/BYXvFwfBy_m/

https://www.instagram.com/p/BYWZ_vMhKm8/

Ja, dat zie je goed: ze was ook meteen even van een kopje koffie aan het genieten in de lokale Starbucks. Dat is dus die kapitalistische Amerikaanse organisatie die bakken met geld verdiend door boeren in derdewereldlanden koffie te laten verbouwen, waarna één kop koffie voor een enorm bedrag verkocht wordt in Europa en Amerika.

https://www.instagram.com/p/BYQin6gh2vb/?taken-by=annefleurdd

Het blijft hilarisch om te zien hoe ongelooflijk hypocriet ANTIFA-tuig is. Kapitalisme is Het Grote Kwaad, vervolgens gaan ze op vakantie naar kapitalistische paradijsjes als Monaco, drinken ze koffie in het uber-kapitalistische Starbucks, en, oh ja, maken ze selfies met hun gloednieuwe, kapitalistische iPhone.

Zouden ze de ironie zelf ook zien?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer