Bombs away! Nederlandse F16's trekken weer ten strijde tegen ISIS

Bombs away! Nederlandse F16's trekken weer ten strijde tegen ISIS

<strong>De jihadisten moeten er weer aan geloven. Mooi!

Kijk, dit is nog eens een reden om trots te zijn op ons kleine landje:

Nederland gaat opnieuw F-16’s inzetten in de strijd tegen Islamitische Staat. Begin volgend jaar zijn de vliegers weer voldoende getraind om vanaf de Jordaanse basis Al Azraq IS-stellingen te bestoken in Irak en Syrië.

Natuurlijk is het dieptriest dat we niet genoeg piloten en vliegtuigen hebben om zo'n terreurclub continu kapot te bombarderen, maar hé, iets is beter dan niets. En dat is niet alles. Ook in andere landen blijven Nederlandse militairen de vijand actief bestoken. Bijvoorbeeld op Mali.

Ook daar moet natuurlijk weer een kanttekening bij worden gezet:

zij het met minder manschappen dan de huidige driehonderd.

En ja, dat is reden voor kritiek op het kabinet, dat het leger stelselmatig kapotgemaakt heeft, maar wat onze dappere militairen zelf betreft, die doen hun werk nog altijd heel goed. En leveren op die manier dus een belangrijke bijdrage aan de uiteindelijke vernietiging van ISIS en vergelijkbare extremistisch islamistische terreurclubs.

Weg met ISIS! Bombardeer ze kapot, F16-piloten! En zorg ervoor dat die walgelijke terroristen nooit meer een bedreiging kunnen vormen voor onze vrede, welvaart en veiligheid!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties