Anti-Piet demonstranten alle schaamte voorbij: kakkerlakken gooien op Zwarte Piet

Geen categoriejun 05 2018, 19:00
Ik weet dat ik mijn 'Net als je denkt dat het niet gekker kan' kaart al heb gespeeld vandaag maar die wil ik graag terug voor dít nieuws. Wat een smerig volk zeg!
Dit slaat toch wel een behoorlijke deuk in mijn dag kan ik je vertellen. Zit je een beetje te scrollen op Twitter, opzoek naar nieuws, krijg je deze tweet op je beeldscherm:
[embed]https://twitter.com/bpschut/status/1004033538327482369[/embed]
Er zal wel een 'was maar een grapje' vanuit die hoek achteraan komen of het wordt stilletjes verwijderd maar dit continue provoceren en de lat verlagen begint menigeen toch wel behoorlijk de keel uit te hangen. Los van dat niemand straks meer sympathie voor je standpunt heeft doe je ook nog eens afbreuk aan alle waardigheid voor zover die nog te vinden is in dit land.
En waarom? Om 'de kinderen' die een keer met Zwarte Piet vergeleken worden, ben je zelf misschien een keer zo genoemd? Wat een gebrek aan karakter en fatsoen om op zo'n manier je gelijk te willen krijgen. Mochten ze dit doorzetten en je ziet het ze tegen die tijd doen, stop ze maar in de zak en op de boot naar Spanje!
Waar háál je überhaupt kakkerlakken vandaan? Leven de deelnemers in zo'n omgeving waar iedereen simpelweg denkt: 'oh, ik vang er wel even een paar, geen probleem!' Meine Güte straks krijg ik nog medeleven met ze ook!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten