Antifascistische fascisten slaan weer toe: taarten Duitse anti-immigratie politica

Geen categoriemei 30 2016, 20:00
De Duitse anti-immigratiepolitica Sahra Wagenknecht heeft de schrik van haar leven gekregen.
Over het algemeen zijn Duitse politici vrij eensgezind pro-immigratie. Eén miljoen vluchtelingen naar Duitsland? Wir schaffen das, zegt het grootste gedeelte van de gekozen politici bondskanselier Angela Merkel na.
Maar niet Sahra Wagenknecht van Die Linke: zij is van mening dat er een limiet moet worden gesteld aan het aantal vreemdelingen dat Duitsland jaarlijks opneemt. Een controversieel standpunt bij onze oosterburen. En iets waarvoor je gewoon publiek vernederd dient te worden, aldus het "Anti-facistische Initiatief, taarten tegen de vijanden van de mensheid" aldus de belachelijk lange naam van een groepje extreem-linkse hooligans. Die drukten op een partijcongres van Wagenknechts partij de dappere vrouw dan ook zonder pardon een chocoladetaart in haar gezicht:
Nederlandse politiek-watchers zullen dit tafereel met verbijstering gadeslaan: in februari 2002 werd Pim Fortuyn getaart door anti-fascisten die vonden dat de man met z'n strenge immigratiebeleid een 'racist' was. Drie maanden later werd hij opnieuw belaagd, maar ditmaal met kogels: op 6 mei 2002 werd de LPF-voorman vermoord.
Het zou goed zijn als een dergelijke tragedie Duitsland bespaard zou kunnen blijven: straf de schuldigen aan deze taartenactie dus bikkelhard, en beveilig mevrouw Wagenknecht met onmiddellijke ingang. Taarten in het gezicht zijn een schandelijke publieke vernedering, maar het kan nog veel erger dan dit. Radicale anti-fascisten zijn er idioot genoeg voor om uiteindelijk ook de wapens te trekken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten