Apple moet zich kapotschamen

Geen categorieaug 13 2011, 12:30
"All your tablets are belong to us".
Beste Apple,
Ik vind al tijden dat jullie on-ge-loof-lijk goed bezig zijn. De Macbook, de iPhone, de iPod en de iPad zijn allemaal fantastische apparaten. Wat een feest om in een tijd te leven waarin er een bedrijf als Apple bestaat; dat altijd innoveert, dat nooit stilstaat en het leven nog gemakkelijker en efficiënter maakt!
Dat gezegd hebbende moet het me even van het hart dat jullie houding ten opzichte van de tablet van Samsung werkelijk nergens op slaat. Het is fantastisch mooi dat jullie de eerste succesvolle tablet op de markt brachten, maar dat betekent niet dat jullie andere bedrijven ervan kunnen weerhouden een gelijksoortige computer te produceren (en te verkopen).
HP klaagt Acer ook niet aan omdat HP al eerder laptops produceerde.
Sterker nog, door deze idiotie ben ik geneigd een Samsung Galaxy Tab aan te schaffen in plaats van de nieuwe iPad; gewoon om een statement te maken.
Apple, beste Apple, laat Samsung alsjeblieft met rust. Niet morgen, niet volgende week, niet volgende maand, maar nu meteen.
Anders ben ik bang dat Apple binnenkort op mijn zwarte lijst komt te staan. En dat zou, gezien de fantastische producten die jullie maken, toch een beetje jammer zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten