Arabieren slaan Joodse jongen in Berlijn in elkaar omdat hij naar Israëlische muziek luisterde: "Stad is van ons!"

Arabieren slaan Joodse jongen in Berlijn in elkaar omdat hij naar Israëlische muziek luisterde: "Stad is van ons!"

Screenshot Holland's Got Talent / RTL

Een stel Arabische vechtmachines heeft een Joodse jongen in de Duitse hoofdstad aan gort geslagen, omdat de jongen op zijn telefoon naar muziek uit Israël aan het luisteren was. Ze vonden immers dat "de stad van ons is". Juist ja.

Het gaat er feestelijk aan toe, in de stad waar Mutti Merkel kantoor houdt. Dat heeft een Joodse jongen proefondervindelijk mogen meemaken, doordat hij onlangs klappen kreeg van Arabische jongeren. Wat de joodse gozer daar in Berlijn verkeerd deed? Hij luisterde naar Hebreeuwse muziek op zijn telefoon, en dat was tegen het verkeerde been van de boze Arabieren. Zij eisten dat hij zich zou schikken aan hun ijzeren wil.

De stad was immers "van hen", zo vonden zij zelf. En om die boodschap wat kracht bij te zetten besloten ze ook nog een serie flinke tikken uit te delen:

"Arab assailants attacked a German Jewish teenager who was listening to Israeli music on his mobile phone on Saturday at the Zoologischer Garten train station in western Berlin.

The attackers cursed the teen, identified only as a 17-year-old Berlin native called Jonathan, and threatened to kill him. When his non-Jewish friends came to his defense, they were hit by the attackers, and one sustained cuts to his face and hand from a broken bottle that required hospitalization."

Terwijl het slachtoffer, Jonathan, zich uit de voeten maakte kreeg hij nog dreigementen nageschreeuwd ("als jij je nog één keer hier laat zien, dan vermoord ik je"). Toen de politie arriveerde, namen de Arabische lafbekken de benen. Maar erger nog dan dat: ze weigerden aanvankelijk om het verhaal van Jonathan serieus te nemen.

Gaat lekker dus, daar in Duitsland!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties