Asoclub Belastingdienst "toont" gedupeerde ouders hun dossier teruggevorderde toeslagen: alles echter zwartgelakt

Asoclub Belastingdienst "toont" gedupeerde ouders hun dossier teruggevorderde toeslagen: alles echter zwartgelakt

Compleet gewetenloze Belastingdienst geeft de ouders die ze al ernstig in de financiële problemen hebben gebracht door onterecht kinderbijslag terug te vorderen nog even een trap na. Ze tonen ze hun dossier, maar dan met zo goed als alles afgeplakt.

Het komt op deze website niet vaak voor dat we de woorden van een SP-Kamerlid tot op de letter kunnen volgen, maar vandaag wel. Het maakt des te duidelijker wat voor een ballentent onze Belastingdienst is. Ontelbaar veel ouders beschuldigen van kindertoeslagfraude, en nu de hele affaire aan het licht is gekomen die ouders ook nog weigeren inzicht te geven in de gegevens. Zoniet ze nog steeds niet weten wat ze dan zogenaamd fout zouden hebben gedaan. Nou ja, enkele betrokken ouders kregen deze week wel hun dossier. Maar wat konden ze ermee? Helemaal niets. Dit is namelijk wat onze weledelgestrenge overheid verstaat onder "openheid van zaken geven" [icon name="hand-o-down" class=""]

En zo gaat het dus maar door: pagina na pagina. Heel af en toe staat er één ding dat je wel mag zien, de rest is allemaal afgelakt. Arroganter kan haast niet.

Dames en heren, dit is dus de mentaliteit van de Nederlandse overheid. Ze wanen zich onaantastbaar en voelen zich daadwerkelijk verheven boven ons, dom klootjesvolk. Of althans, dat is het idee dat je krijgt. Genoeg ambtenaren die zich wel elke dag inzetten voor de burger, maar of ze ook maar één persoon met een dergelijke motivatie bij de Belastingdienst hebben werken? Ik waag het inmiddels zeer ernstig te betwijfelen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties