Avontuurlijke Sylvie vliegt naar haar 'roots' in Indonesië, Sabia moet eenzaam thuisblijven

Avontuurlijke Sylvie vliegt naar haar 'roots' in Indonesië, Sabia moet eenzaam thuisblijven

Lijdzaam moet Sabia Engizek toezien hoe haar voormalige boezemvriendin Sylvie de hele wereld rondvliegt.

De meeste mensen gebruiken Instagram om foto's te delen met de buitenwacht, maar voor de in Duitsland woonachtige stoeipoezen Sylvie Meis en Sabia Engizek is het sociale medium vooral een manier om bij elkaar het bloed onder de nagels vandaan te halen. De volgende slag in dit online gevecht is toegebracht door Sylvie, die vrolijk opmerkte dat ze op het punt staat naar Indonesië te vertrekken:

https://www.instagram.com/p/BBRXpE4AZKd/

Ze schrijft:

"Een lange vlucht voor de boeg! Ik kan niet geloven dat ik eindelijk naar Indonesië ga... ik ben zo enthousiast!"

Sylvie heeft immers Indische voorouders, en kan niet wachten om op Bali haar bepaald niet bescheiden bikinicollectie te showen.

Het strand zit er niet in voor Sabia Engizek. Want terwijl Sylvie haar familiewortels gaat napluizen, weet Sabia dondersgoed hoe het zit met haar eigen familie: daar heeft ze knallende ruzie mee. Ondertussen moet Sabia het stellen met keihard werken. De opmerking "I love Holland" is alles wat ze er nog van kan maken.

https://www.instagram.com/p/BBQSDuEOFm-/

Ik ben heel benieuwd hoe Sabia straks Sylvie weer gaat terugpakken voor deze nieuwe streek...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties