Ayatollah Khamenei staat doodsangsten uit, gebruikt Twitter om uit te halen naar Trump

Geen categorieaug 13 2018, 13:00
"Er zal geen oorlog komen!"
Ach, kijk eens wie zich duidelijk zorgen maakt? Het is de radicale, extremistische, vrouwen onderdrukkende en homo's hatende Ayatollah Khamenei. Van Iran.
https://twitter.com/khamenei_ir/status/1028952178025742336
Amerikaanse overheidsbronnen "hebben het duidelijk over ons de laatste tijd," schrijft meneer op Twitter. "Naast sancties, hebben ze het ook over oorlog en onderhandelingen. Laat me op dat punt een paar dingen zeggen tegen het volk: ER ZAL GEEN OORLOG KOMEN, NOCH ZULLEN WE ONDERHANDELEN MET DE V.S."
Het is niet bekend waarom de Ayatollah zich genoodzaakt voelt om die tekst in hoofdletters te schrijven, maar misschien worden zijn ogen wat minder waardoor hij het allemaal niet meer zo goed ziet.
Hoe dan ook is het natuurlijk hilarisch dat meneer aan de ene kant zeker zegt te weten dat er geen oorlog komt, maar daar ook heel blij aan toevoegt dat Iran nooit zal onderhandelen met de VS. Heel gek, maar op de één of andere manier lijken die twee uitgangspunten in conflict met elkaar te zijn. Op een gegeven moment zal Iran moeten kiezen: of oorlog óf onderhandelen. Want dat Amerika een nucleair Iran accepteert behoort niet bij de opties.
Afijn, laat meneer de extremist maar gillen en roepen. Hij slaagt er weliswaar in om zijn eigen volk op epische schaal te onderdrukken, maar in de rest van de wereld heeft hij gelukkig bijzonder weinig in te brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten