Babybuik van Sabia Enigzek alweer op mysterieuze wijze verdwenen

Geen categoriedec 03 2015, 14:00
Niet voor het eerst in de afgelopen maanden is de babybuik van voormalig voetbalvrouw Sabia Enigzek alweer spoorloos verdwenen...
De Duitse society-watchers zijn opnieuw voor een raadsel gesteld. Hoe kan het dat vorige week de Nederlands-Turkse Sabia Enigzek in twee dagen maar liefst twee keer op de foto is gezet, waarbij ze één keer wél een babybuik had, en de andere keer niet?

"Sabia, waar is jouw babybuik?", vragen de Duitsers zich af. De zwangerschap van Sabia wordt opnieuw in twijfel getrokken. Want hoe is zo'n groot verschil, terwijl er maar een dag tussen zit, toch mogelijk?

En van de ene op de andere dag lijkt Sabia's dikker geworden buik ineens weer plat:
IMG_pri_sabia_FullSizeRe_2_1_AM1APGD6De geruchten over Sabia's zwangerschap en dat deze niet echt zou zijn houden nu al een flinke tijd aan. In juli kondigde de ex van Rafael van der Vaart aan ondanks de verbroken relatie desondanks tóch een kindje van hem te verwachten, maar vrijwel meteen werd er getwijfeld aan haar lezing vanwege het feit dat haar buik nog maandenlang bijzonder plat bleef. In oktober verschenen dan eindelijk de eerste foto's van de aanwellende buik van La Engizek, maar de buik lijkt - zoals ook de Duitse getuigen - soms te komen, en dan weer te gaan.
Tot overmaat van ramp neemt ook Rafaels familie het op voor de geruchten. Oma Van der Vaart beweert bijvoorbeeld zonder met haar ogen te knipperen dat Sabia de zwangerschap van A tot Z verzonnen heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten