Last van een verdrietige en ontroostbare baby? Deze dokter laat je op schattige wijze zien hoe je het kind in een mum van tijd kan kalmeren

Geen categoriedec 03 2015, 13:00
Huilende baby's breken je hart, maar ze horen wel bij de ervaring van het ouderschap. Wat daar ook bijhoort is het weer troosten van de kinderen. Maar hoe doe je dat met een baby die intens verdrietig en vrijwel ontroostbaar lijkt?
Iedere nieuwe ouder kan erover meepraten: je houdt zielsveel van je pasgeboren kindje, maar is de liefde wel wederzijds? De baby huilt vrijwel non-stop, en geeft je als vader of moeder het idee dat je allerlei dingen niet goed doet voor de kleine dreumes.
Maar wat veel mensen niet weten is dat er vaak een eenvoudige oplossing is voor verdrietige baby's: je hoeft ze alleen maar op een bepaalde manier vast te houden. En het is verbuffend eenvoudig. Dokter Robert Hamilton van Pacific Ocean Pediatrics laat zien hoe het moet in deze even nuttige als schattige instructievideo:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/A-pediatrician-shows-you-how-to-calm-a-crying-baby2.mp4"][/video]
Dus even samenvattend in dit stappenplan:
1. Vouw de rechterarm over de borstkas
2. Houd de armpjes voorzichtig vast
3. Pak de baby beet bij het luiergedeelte
4. Wieg heen en weer in een hoek van 45 graden.
Doe dat, en ook jij kan een fenomenale babytrooster worden! Heb jij vrienden met pasgeboren kinderen? Laat ze dan snel deze geweldige truc zien!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten