BAM! Donald Trump zet nieuw record: 25 miljoen dollar opgehaald in 1 dag!

Geen categoriejun 20 2019, 8:00
Volgens de mainstream media is Trump aangeschoten wild. Onzin.
We horen nu al een tijdje van de mainstream media -- oftewel: het ultralinkse mediakartel -- dat Donald Trump geen tot weinig kans maakt om de verkiezingen van 2020 te winnen. Hij zou aangeschoten wild zijn. Iedere Democratische kandidaat veegt de vloer met hem aan in de peilingen.
Zoals Robert Jensen uitlegde in zijn show is dat onzin. Die peilingen moet je negeren. Ze hebben totaal geen waarde.
Wat er dan wel toe doet? Nou, dit soort dingen bijvoorbeeld:

Everyone is aware of the incredibly large campaign kickoff event in Orlando on Tuesday, but the official launching of the reelection campaign was even more successful than just the incredible number of people who wanted to attend. The Washington Post reports that Donald Trump raised an incredible $24.8 million in less than 24 hours. That one-day total is more than any Democratic presidential candidate raised in the entire first quarter.

Volgens de media is Democraat Joe Biden dé grote favoriet. Hoeveel hij ophaalde in de eerste 24 uur na de start van zijn campagne? $6,3 miljoen. Bernie Sanders? $20,7 miljoen in het hele eerste kwartaal van het jaar.
Het doet allemaal denken aan 2016, toen de media ons vertelden dat Trump geen schijn van kans had, terwijl hij steeds weer speeches gaf in volle stadions, en Hillary Clintons bijeenkomsten bezocht werden door een handvol verdwaalde elitaire nerds.
Ik zal het daarom alvast officieel zeggen: het wordt heel lastig voor welke Democraat dan ook om Trump te verslaan. Sterker, ik denk dat Trump gewoon gaat winnen. Oh, en nu we toch bezig zijn: het zou me verbazen als Biden daadwerkelijk de Democratische kandidaat wordt. Voor Trump is het hopen dat hij wél de nominee wordt, want dan wordt het gewoon een repeat van de 2016 verkiezingen... met het verschil dat hij als zittende president altijd een enorm voordeel heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten