Bam! John de Mol slaat toe: René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen stappen over van RTL7 naar Talpa

Geen categoriemrt 29 2018, 8:00
Vanaf deze zomer gaan de heren hun grappen en grollen uithalen op... Veronica.
Het is ongelooflijk, maar blijkbaar zijn ze bij RTL7 zo ontzettend politiekcorrect dat ze hun best niet eens willen doen om hun bekendste en meest succesvolle programma te behouden. De drie heren van Voetbal Inside stappen vanaf de zomer namelijk over naar het Talpa van John de Mol. De show zal dan dus te zien zijn op Veronica. En niet meer op RTL.
De reactie van RTL?
https://twitter.com/christoruijs/status/979097446943985664
"Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben jarenlang een grote en succesvolle bijdrage geleverd aan de opbouw van RTL 7," aldus RTL. "We hebben veel met ze meegemaakt, goede tijden en af en toe ook roerige tijden. Nu maken ze gezamenlijk de transfer naar Talpa, we wensen ze veel succes."
Met andere woorden, dahaag heren! Ga maar lekker buitenspelen, wij zijn er klaar mee.
Tja. Het zegt alles over de ambitie én politieke correctheid van die zender. Zonder Voetbal Inside is RTL 7 drie keer niks, maar hé, liever klein en irrelevant dan af en toe voor opschudding zorgen door een "controversiële" opmerking van Derksen of Van der Gijp. Toch?
Het goede nieuws is natuurlijk dat Talpa weet wat voor vlees het in de kuip heeft en dus nooit kan roepen dat 't niet besefte hoe niet-politiekcorrect de mannen kunnen zijn. Ik verwacht dan ook dat ze na de zomer er zo mogelijk nóg vaker met de botte bijl op inhakken. Dat wordt mooi.
Oh ja, voor de liefhebbers: op Veronica blijft het schema hetzelfde (elke maandag en vrijdag), maar het programma krijgt wel een nieuwe naam.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten