Barbaars: 17-jarige Palestijnse terrorist steekt 13-jarig Joods meisje dood

Geen categoriejun 30 2016, 12:17
Hallel Yaffe Ariel werd doodgestoken terwijl ze sliep.
Soms is er nieuws waar je oprecht bedroefd van wordt. Nieuws waarvan je je afvraagt: waarom zijn mensen zo ongelooflijk wreed? Het tragische nieuws van de moord op Hallel Yaffe Ariel is een voorbeeld van zo'n bericht. Het 13-jarige Joodse meisje werd doodgestoken terwijl ze sliep, door een 17-jarige Palestijnse terrorist. De aanslag vond plaats in Kiryat Arba, dichtbij de stad Hebron op de Westelijke Jordaanoever.
Vanmorgen drong de 17-jarige Muhammad Nasser Tarayrah binnen in Kiryat Arba. Hij was afkomstig uit het naburige Palestijnse dorp Bani Naim, en vastbesloten om Joden te vermoorden. Hij klom over het hek bij Kiryat Arba, waardoor het alarm afging bij de buurtwacht. Ze gingen direct op zoek naar de terrorist, maar het was al te laat: ze hoorden gegil en geschreeuw uit één van de huizen die dichtbij het hek staan.
In dat huis lag Hallel rustig te slapen, toen ze plotseling werd aangevallen door de terrorist. Hij stak haar meerdere keren, en het bloed zat overal. Toen de buurtwacht aankwam, stak hij ook één van de bewakers neer.
https://twitter.com/LTCPeterLerner/status/748421215673520128
Uiteindelijk werd de terrorist neergeschoten door de vader van het meisje, maar hij was erin geslaagd om dodelijke steekwonden toe te brengen. Na de steekpartij werd Hallel met spoed naar het Shaare Tzedek ziekenhuis in Jeruzalem overgebracht, maar de artsen konden niets meer voor haar doen. De neergestoken bewaker is gelukkig buiten levensgevaar.
Wat beweegt een 17-jarige jongen ertoe om een meisje dood te steken? Volgens Israël komt het door de antisemitische propaganda die 24 uur per dag te zien is op de Palestijnse televisie. Palestijnse kinderen worden van jongsafaan geïndoctrineerd met haatdragende boodschappen. De Palestijnse overheid belooft keer op keer beterschap, maar in de praktijk is daar niets van te merken. Sterker nog: terroristen worden financieel beloond. Overleven zij hun terreurdaad, dan kunnen ze rekenen op een fikse uitkering terwijl ze in de gevangenis zitten. Het bedrag dat een terrorist per maand krijgt, is bijna zo groot als een gemiddeld Palestijns jaarsalaris. Mocht een terrorist zijn aanslag niet overleven, dan krijgt zijn familie het geld.
Het Nederlandse hulpgeld dat naar de Palestijnse gebieden gaat, wordt gebruikt om deze uitkeringen voor terroristen te betalen. De minister van Buitenlandse Zaken heeft beloofd de Palestijnse Autoriteit hierop aan te spreken, maar er zijn geen aanwijzingen dat de Palestijnse beloftes ook echt wat betekenen. Nederland en de EU zijn dus medeverantwoordelijk voor de voortdurende terreurgolf in Israël. De belastingbetaler mag dokken voor de uitkering van dit soort terroristen. Hopelijk is de moord op Hallel Yaffe Ariel aanleiding om dat bizarre beleid eindelijk te stoppen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten