Bedreigd homostel vlucht uit woning, duikt onder in hotel

Geen categoriejul 04 2016, 11:00
"We zijn nu Nederlandse vluchtelingen."
Het bedreigde homostel waar we gisteren al over schreven is ondergedoken in een Amsterdams hotel. De situatie werd zo gevaarlijk in hun buurt dat ze zich niet langer veilig voelden.
Eén van de twee heren, Daan Winter-Stroman, schrijft op Facebook:

"We hebben vannacht in een hotel geslapen en gaan straks voor een paar dagen ergens heen. Daarna weten we niet hoe het verder gaat."

Gisteren schreven we al over de twee mannen, die in een ware nachtmerrie terecht gekomen zijn. De reden? Hun Marokkaanse buren vinden het niet kunnen dat er twee mannen naast hen wonen: een homostel. En dus worden ze bedreigd en geïntimideerd:

"We hebben Marokkaanse buren en twee mannen die naast hun wonen: dat kan echt niet. Alle homo’s moeten dood. Ik zal niet beschrijven wat er allemaal gezegd is, te smerig voor woorden. Onze hond kan niet in de tuin omdat ze allemaal scherpe voorwerpen in de tuin gooien, ga zo maar door."

Vandaag schrijft Daan dat hij en zijn partner vertrokken zijn omdat ze gisteren na de media-aandacht weer bedreigd zijn. De twee mannen zijn daardoor zo van slag dat ze geen andere optie meer zien dan te vertrekken. En wel meteen:

"Opvang is er in Nederland niet voor ons. Wel voor vrouwen, homo’s die moslim zijn, maar niet voor ons. Ik heb gevraagd of we naar een vluchtelingenkamp in Nederland mogen zodat we een bed hebben, maar dat kan niet. Het enige wat de gemeente Amsterdam hoeft te doen is het woord urgent door te geven. Maar dat doen ze niet. Wij zijn nu Nederlandse vluchtelingen."

Het is echt schrijnend om dit te lezen. Wat ongelooflijk dat we dit laten gebeuren in Nederland. En dat allemaal dankzij a) de politiekcorrecte, multiculturele elite en b) moslimimmigranten die zich gedragen alsof ze in een land leven waar de sharia heerst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten