Vreselijk: allochtone jeugd bedreigt en terroriseert homostel in Amsterdam

Geen categoriejul 03 2016, 15:00
Dit is tegenwoordig helaas aan de orde van de dag. En we hebben onze eigen politiekcorrecte, multikul-gelovige elite ervoor te 'danken.'
Het is weer zover: een homostel uit Amsterdam heeft geen leven meer omdat allochtone buren besloten hebben dat zij geen recht hebben om hun eigen levensstijl te kiezen. RozeGolf.net legt uit wat er aan de hand is:

Een homostel in Amsterdam Nieuw West wordt sinds een week of zes bedreigd en getreiterd door de buren. Daan en Willem hebben ten einde raad de publiciteit gezocht via Facebook, waar de mannen melding maken van wat hen overkomt.

Op zijn Facebook-pagina schrijft Daan Winter-Stroman, één van de twee heren, het volgende. Daarbij legt hij ook uit dat de politie er letterlijk helemaal niets aan doet.
Screen Shot 2016-07-03 at 12.30.21
Hij concludeert (in hoofdletters):

"DE VEROORZAKERS BLIJVEN HIER WONEN EN WIJ KUNNEN VERTREKKEN. DIT IS NEDERLAND."

Het is dieptriest, maar hij heeft nog gelijk ook; niet omdat dit het Nederland is dat wij als Nederlanders willen hebben, maar omdat de bureaucratische, politiekcorrecte elite het zo wil.
Gelukkig zijn er nog politieke partijen die zich hier druk over maken. Louis Bontes en Joram van Klaveren van VNL hebben dan ook dringende vragen gesteld over dit vreselijke verhaal. Het moge duidelijk zijn dat zij, geheel terecht, eisen dat de overheid nou eindelijk in actie komt om alle Nederlanders te beschermen, welke seksuele geaardheid ze ook hebben.

Vragen van de Leden Van Klaveren en Bontes (VNL) aan de minister van Veiligheid en Justitie en de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over de intimidatie en doodsbedreiging aan het adres van een homostel.

1. Bent u bekend met het bericht 'Homostel in Amsterdam wordt bedreigd door homofobe buren'?

2. Deelt u onze afschuw over het feit dat een homostel vanwege de geaardheid met de dood wordt bedreigd, stenen tegen het raam gegooid krijgt en niet meer veilig over straat kan?

3. Hoe oordeelt u over het gegeven dat de politie het betreffende stel heeft afgeraden om aangifte te doen omdat zij anders te maken krijgt met buurtterreur door hangjeugd?

4. Erkent u inmiddels dat niet-Westerse allochtonen in Amsterdam, ook in deze casus, relatief gezien vaker verdachte zijn van homofoob geweld dan autochtonen? Zo ja, wat doet u met dat gegeven en ziet u een relatie met de veelal islamitische achtergrond (zie ook de rapporten 'Gewoon Anders; acceptatie van homoseksualiteit in Nederland', SCP en 'Dichterbij elkaar', SCP)?

5. Bent u, in navolging van onze fractie, van mening dat niet de slachtoffers maar de daders hun wijk/stad dienen te verlaten? Zo ja, op welke wijze wordt dit bedreigde stel geholpen?

6. Welke maatregelen bent u voornemens te treffen om te zorgen dat de politie mensen niet afraadt aangifte te doen, er wordt ingezet op zware repressie van homofoob geweld, snelrecht en huis- en wijkuitzettingen van het tuig?

7. Deelt u onze zorgen, en die van meer dan 70% van de bevolking, dat de samenleving structureel ontwricht raakt a.g.v. het wanbeleid op het gebied van immigratie/integratie? Graag uw visie op deze zorgelijke ontwikkeling.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten