Bedrogen Mattie Valk hoeft "zijn" tweeling nooit meer te zien

Geen categoriemei 18 2016, 18:00
De bedrogen Q-Music DJ heeft geen enkele behoefte meer aan contact met zijn ex Kirsten. Ook de tweelingbaby's, waarvan hij eerst dacht dat hij de vader was, hoeft hij niets meer te zien of te weten.
Mattie Valk is sinds de bekendmaking van het feit dat hij niet de vader is van de tweeling waarvan zijn vriendin onlangs beviel niet meer gesignaleerd achter de microfoon bij Q-Music. Ook in het echte leven houdt hij zich stil. Zo stil, dat hij niet eens meer iets te maken wil hebben met de te vroeg geboren tweelingmeisjes van wie Mattie even heeft gedacht dat hij de trotse vader was:

"In Privé TV, de online showbizzshow van de Telegraaf, werd onthuld dat Mattie de kleintjes niet meer gezien heeft en geen idee heeft wat de status van de te vroeg geboren tweeling is.

Verslaggever Jan Uriot concludeerde op basis van de uitspraken van Mattie dat er blijkbaar geen contact meer is tussen hem en zijn ex Kirsten. "Anders had hij wel geweten hoe het met meisjes is.""

Ondertussen zit Mattie nog altijd thuis, in een huis dat eigenlijk veel te groot is voor één man alleen. Het zomaar verkopen is echter ook een lastige aangelegenheid, want Mattie zal het pand dan waarschijnlijk met verlies van de hand moeten doen: na de blamage met Kirsten zou dat een tweede grote klap zijn in korte tijd.
Maar vooralsnog is Mattie herstellende van de emotionele knock-out die z'n ex-vriendin hem heeft uitgedeeld. Naar verluidt is de man zich weer aan het oppeppen, maar neemt hij nog wel even vrij van de radio.
Volgens De Telegraaf schuift Mattie waarschijk pas weer na de zomer aan bij z'n maatje Wietze de Jager, die in z'n eentje het radioprogramma blijft presenteren zolang Mattie nog tijd nodig heeft om het bedrog boven te komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten