De ellende houdt niet op voor bedrogen DJ Mattie Valk: er dreigt een financiële strop

Geen categoriemei 11 2016, 16:00
Zit Mattie Valk in een neerwaartse spiraal? Het verlies van zijn relatie en het ontdekken van het bedrog van zijn ex-vriendin lijken een onstuitbare rij domino-stenen om te tikken...
Heel Nederland was geshoqueerd toen vorige week bleek dat Mattie Valk helemaal geen vader was geworden van een tweeling: de baby's bleken te zijn verwekt door overspel van zijn ex-vriendin. De narigheid lijkt echter helaas pas te beginnen voor de Q-Music DJ. Want alhoewel de discjockey van z'n bedrieglijke vriendin af is, is hij nog lang niet af van allerlei repercussies die de breuk met zich meebrengt.
Het huis waar Mattie en zijn ex-vriendin Kirsten hun kinderen hadden willen groot brengen, is daar één van. Het staat er momenteel maar verdrietig bij:

Het stel kocht in 2013 voor 385.000 euro een statig hoekpand in de Zuid-Hollandse gemeente met volgens buurtbewoners één doel: er hun toekomstige kroost laten opgroeien. ,,Alle gordijnen zijn nu gesloten en het huis ademt alleen maar verdriet uit'', aldus een overbezorgde, natuurlijk anonieme buurvrouw.

Een huis dat je gekocht hebt voor je kinderen, die er vervolgens helemaal niet zijn. Ik kan met geen pen beginnen te beschrijven hoe dat moet voelen. Dat Mattie in dat huis zit en letterlijk bij elke muur herinnerd wordt aan zijn geflopte missie, kan geen pretje zijn. De kans zit er dus dik in, dat Mattie de hele boel moet verkopen. Maar ook dat gaat niet zomaar:

Als hij zijn zo geliefde stulpje met verlies moet verkopen is dat na een vreselijk privé- ook nog een financieel drama.''

Dat zijn ex-vriendin Kirsten - iemand die om had moeten geven en voor hem zorgen - Mattie dit allemaal heeft willen aandoen, is misschien nog wel het treurigste van alles. Dit gun je geen mens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten