ISIS lanceert mobiele app voor kinderen

Geen categoriemei 11 2016, 14:00
De nieuwe Hitlerjugend.
De radicale terroristen van ISIS hebben een nieuwe manier verzonnen om jonge kinderen te indoctrineren: een ISIS-app. De app is bedoeld om de kinderen de terminologie en ideologie van ISIS te leren.
De app is verkrijgbaar voor Android-toestellen en is zogenaamd bedoeld om kinderen het Arabische alfabet te leren. De vocabulaire die daarbij gebruikt wordt is, hoe kan het ook anders?, buitengewoon jihadistisch.
Zo staat er een zogenaamde nasheed op de app, een a capella liedje, die hoegenaamd bedoeld is om kinderen het alfabet sneller bij te brengen. In de nasheed worden de vreugdes van de jihad bezongen. Ook in andere delen van de app worden dit soort termen gebruikt. T staat voor 'tank,' G staat voor 'geweer' en R staat voor 'raket,' dat soort ongein.
nasheed
De G staat voor geweer:
geweer
De T staat voor tank:
Tank
De K staat voor kogel:
Kogel
De R staat voor raket:
Raket
'Z' staat voor zwaard:
Zwaard
Knettergek? Jazeker, maar ook levensgevaarlijk. Zo gaat ISIS er namelijk voor zorgen dat er over een paar jaar niet 'duizenden' terroristen zijn, maar tienduizenden, honderdduizenden, en mogelijk zelfs miljoenen. Een hele generatie islamitische extremisten. Je moet er niet aan denken, maar dat staat ons wel degelijk te wachten als ISIS niet onmiddellijk vernietigd wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten